Kol nepaaiškėjo, kad Solis - visiškai jaukus, bendraujantis ir šalia žmogaus norintis būti katinas, galvojome, jog pagydę grąžinsime atgal į jam pažįstamą teritoriją, kur gyveno ir buvo šeriamas. Tačiau dabar kai Solis jau visiškai sveikas ir tiek laiko praleido klinikos stacionare, matome, jog tai nuostabus, išskirtinis ir be galo charakteringas katinas, kuris gali ir nori turėti namus! Ne, jis toli gražu ne tas laukinukas, kuris laikosi kelių metrų atstumu į žmogų žiūrėdamas tik kaip į maisto tiekėją. Solis - tikra asmenybė!

Jam maždaug 3-4 metai ir nors grakščiu gražuoliu jo nepavadinsi, jis turi kažką, kas priverčia jį pamilti. Apkūnoko silueto, mielo snukelio, beprotiškai juokingos eisenos ir kieto charakterio. Katinas, kuris su žmogumi bendrauja kaip su sau lygiu: žaidžia, pasiglausto, jei pavysi šalin - apibara, jei būsi įkyru s- gausi į koją, jei erzinsi - sulauksi to paties, jei leisi ant kelių - atsiguls, jei lįsi prie valgančio - laikykis. Mėgsta pašefuoti kitus gyvūnus, linkęs žaisti.

Solis svajoja apie namus, kuriuose būtų mylimas, kur būtų laukiamas ir reikalingas. Idealiausia, jeigu jis būtų vienintelis katinas namuose.

Jei tik galite padovanoti Soliui namus, o su jais - ir naują gyvenimą, skambinkite „Naminukams“ tel.nr. 8 648 30077 (Vilnius)! Jei negalime atsiliepti, rašykite žinutę.

P.S.: tvirtai pasiryžusiems organizuojamas transportas ir į kitus miestus