Taip, tai kaip tik ir buvo kalytė. Mergina išpirko pūkuotukę už 30 litų ir prieglaudos vadovė Ilona ją perėmė. Jai neteks daugiau šalti prie parduotuvės ir kaulyti pinigėlių maistui ir gėrimams.

„Su džiaugsmu važiavau pasiimti mažylės, žinodama, kad nuo šios dienos jos likimas keisis ir ji turės viltį. Parsivežiau mažylę į namus, kad galėčiau išmaudyti ir sutvarkyti kailiuką nuo blusų. Aiša bus didelė kalytė, galbūt ji yra Kaukazo aviganio mišrūnė, bet norint ją laikyti lauke dovanojama nebus, tegu auga draugė ir šeimos narys, nors skardžiabalsė – ir mirusį prikels. Valkatos ir elgetos gyvenimas lieka praeity, ir nuo šiol, tikimės, viskas bus tik geriau“, – globėja pasakoja apie kalytę.

Skambinkite tel.nr. 8 600 39 525 arba rašykite ilona@sos-gyvunai.lt, jei norite susipažinti su Aiša. Jos kailiukas rodo, kad mielai gyventų name, kur galėtų ir į lauką išeiti, ir viduje būti, kai tik norės. Žinoma, tai nereiškia, kad negalėtų gyventi bute, ypač jei kaimynai nelabai jautrūs, nes kol mažas šuniukas išmoks ramiai elgtis, gali praeiti šiek tiek laiko.