Kol kas katytę patalpinome į vet.klinikos stacionarą, kad būtų atliktos visos reikiamos procedūros. Ir, o dievai, kaip nustebome, kai susiruošus sterilizuoti Šeilą, nuskutus pilvuką buvo aptiktas sterilizacijos randas. Ji tikrai turėjo namus!

Tai kas gi nutiko, kad jaunutė, be galo gera, puikaus charakterio, mylinti žmogų ir dievinanti jo glėbį katytė atsidūrė lauke? Šeila mums šito nesako. Gal ir gerai... Jeigu buvo nereikalinga tam, bus reikalinga kitam.

Negalime sveikos katytės iki begalybės laikyti stacionare, kai turime gausų būrį ligonių, kurių gydymas kainuoja ne dešimtis, bet šimtus eurų. Todėl labai prašome tų, kurie turi savo namuose laisvą kampelį, o širdyje – vietos gyvūnui, priglausti katytę. Visam laikui ar laikinai, nesvarbu.

Padėkite žengti Šeilai pirmąjį žingsnį į naują gyvenimą be melo, be apgaulių, be išdavysčių. O mes Jums padėsime. Globėjus, jeigu tik jie išreikš pageidavimą, aprūpinsime viskuo, kas reikalinga globai. O nusprendusiems katytei padovanoti savo namus, pažadame, kad paskiepysime ir pažymėsime mikroschema organizacijos lėšomis. Tad Jums dabar belieka tik rimtai pasvarstyti ir nuspręsti.

Jeigu norėsite su mumis pasitarti, jeigu Jums kilo papildomų klausimų ar tiesiog norite pasakyti, kad Šeilai suteiksite prieglobstį, skambinkite arba rašykite tel. 8 602 63 641, anzelika.lggd@gmail.com. Katytė globojama Vilniuje, VŠĮ „Kaimo grandinė“.