Drauge su VšĮ „Naminukai“ savanoriais vykome gelbėti trijų linksmų kačiukų paašarojančiomis akimis, radome štai ką... Kartais tiesiog trūksta žodžių apmaudui išsakyti. Jei šie mažyliai būtų sulaukę tinkamo gydymo bent keliomis savaitėmis anksčiau, šiandien jie turėtų po dvi gražias, skaidrias akytes ir, ko gero, savo pirmąsias Kalėdas galėtų švęsti murkdami ant kelių naujiems šeimininkams. Tačiau dabar viskas klostysis kitaip, ne taip linksmai: visi trys kačiukai bus ilgai gydomi, šventes sutiks prieglaudoje, vėliau lauks akių operacijos ir galiausiai visi trys pasaulį matys tik su viena akyte.

Dažnai sunku garsiai kalbėti apie tokias gelbėjimo istorijas, nes pasipila blaivaus „proto“ kritikų lavina, neva neapsimoka investuoti gelbėjant tokius „luošius“, kaip argumentą sviedžiant, kad gražūs ir sveiki nesuranda namų, o kam žmonėms dar tokie. Taip, tokios gelbėjimo istorijos pareikalauja milžiniškų išlaidų, tačiau vėliau, po viso vargo, kai matome juos laimingus (nors ir su viena akimi) ir kad galiausiai vistiek jie suranda namus, suprantame, jog tas „apsimokėjimo“ matas yra neteisingas. Teisinga yra padėti, kai gali.

Jei ir Jūs galite pagelbėti kad ir trupučiu prisidėdami prie šių ligoniukų gydymo išlaidų, būsime be galo dėkingi: VšĮ Naminukai; A/S: LT 55 7300 0101 3031 2940 („Swedbank“);

Mokėjimo paskirtis: sodų kačiukams.

Norėdami pasiteirauti dėl kačiukų sveikatos, skambinkite: 8 648 30077 VšĮ „Naminukai“, Vilnius.