Apsilankėme klinikoje, gavome antibiotikų. Markizas turėjo daugybę kailio parazitų bei ausų erkių, oda buvo žaizdota. Vėliau katinėliui buvo pasiūlyta laikina globa, tačiau jos terminui pasibaigus teko vėl ieškoti sprendimų. Jo kailio ir odos būklė privertė nerimauti, nes Markizas, nors ir kokybiškai maitintas, vis tik atrodė tragiškai ir kentėjo nuo niežulio.

Važiavome į kliniką išsamių tyrimų ir likome šokiruoti, kad be alerginio, įsisenėjusio dermatito, kaip antrinė infekcija įtartas grybelis. Deja, bet po savaitės įtarimus patvirtino pasėlio tyrimo rezultatas. Tačiau Markizo padangėje nušvito saulės spindulėlis – tai globėja Ieva. Ji neatsisakė sergančio katinėlio, priėmė jį tokį, koks yra, rūpinasi, myluoja, slaugo, gydo. Taigi, ir Markizas, jausdamas žmogaus begalinį atsidavimą ir meilę, rodo dėkingumą. Jis labai mėgsta žmogaus dėmesį, net labiau už pasiūlytą skaniausią maistą, žmogaus glostymai jam pirmoje vietoje. ️ Katinėlis viską supranta ir dėkoja geriems žmonėms, atsiradusiems jo kelyje, už suteiktą šansą.

Pasveikęs Markizas labai labai norės stebuklo – tikrų namų. Pastebėkite, prašau, gerąjį katinėlį.

Savo ruožtu, mes rūpinamės, kad Markiziukui globoje netrūktų nieko. Mums tai padaryti padedate tik Jūs mieli mūsų draugai. Prisidėkite jeigu tik galite ir šį kartą. AČIŪ

Banko sąskaita paramai gyvūnams:

VšĮ „Šlapia nosytė“

Įm. kodas: 303433383

AB „Swedbank“, bankas

LT437300010141236714

Paypal: slapianosyte@gmail.com