Be abejo, visi žino, kaip naudinga bendrai savijautai turėti savo mylimą ir jus be galo mylintį keturkojį. Ir galbūt būtent dabar atėjo pats tas laikas jums susirasti savąjį - kartu eiti pasivaikščioti, gaminti valgį, žiūrėti mėgstamą laidą, galiausiai tiesiog būti drauge ir džiaugtis kartu praleistu laiku.

O dabar susipažinkite su potencialiais draugais : Ruduke, Gražuole, Mažyle, Žvaigždute ir Berniuku. Jiems katik suėjo du mėnesiai ir jie jau pasiruošę išeiti į pasaulį. Vadoje yra keturios kalytės ir vienas patinėlis. Visi nuostabūs, tačiau ir kiekvienas unikalus kaip snaigė. Jų mama yra nepaprastai protinga bokserių veislės mišrūnė, tačiau nuo „originalo“ skiriasi tik tuo, jog neturi nukarusių lūpų. Tėtis nežinomas.

Rudukė - protinga ir romi mergaitė. Pažaisti, žinoma, mėgsta, tačiau taip pat stengiasi į pasauli žiūrėti smalsiai ir atsargiai, žodžiu galvoja prieš kažką darydama. Yra būrelio pirmagimė ir vienintelė rudos spalvos. Beje, vienas ryškiausių jos bruožų nuo pat gimimo - stiprus individualumas.

Mažylė - pati mažiausia, tačiau mieliausia mergytė. Ilgiau už kitus pamiega - būna likęs ketvertukas dūksta, o ji sau ramiai sapnuoja. Tačiau užsispyrimą kažką pasiekti turi didžiausią - ir jai labai sunku atsakyti. Beje, ji pati pirmoji parodė balsą.

Gražuolė - pati didžiausia ir turi dar vieną išskirtinumą - nuostabiai gražų snukelį ir akutes. Tai aišku, jog jie visi gražūs, tačiau į jos akutes pažiūrėjus šis vardas jai prilipo natūraliai.

Žvaigždutė - o dabar susipažinkite su klano lydere – drąsiausia, smalsiausia ir visokiausia. Ji pati pirmoji pradėjo tyrinėti aplinkinę teritoriją, pati pirmoji atbėga pasitikti ir sugeba užlipti kitiems per
galvas taip, kad pirmiausia pastebėtum būtent ja. Tikra skrajūnė, labai mėgsta šokinėti. Žvaigždutė vienintelė turi balsvą dėmelę ant nosytės ir baltą uodegytės galiuką.

Berniukas - vienintelis gaujos vyrukas ir vienintelis, neturintis baltos spalvos ant kojyčių. Rimtas ir tuo pačiu žaismingas. Kiek panašus šiomis savybėmis į Rudukę, būna atsisėda ir žiūri, ką darai. Ir
fotosesijos metu priėmė solidžią povyzą, kaip ir priklauso. Nors pagal dydi yra antras, tačiau pats stambiausias, užaugs tikras vyras.

Mažyliai sveiki, smalsūs ir laimingi, puikiai gyventų su jumis mieste, sodyboje ar kaime. Mėgsta laisvę, dėmesį, draugiją ir yra protingi, taigi geriausia būtų jų nerišti prie būdos, o leisti palaikyti jums draugiją.

Jei negalite patys auginti, galbūt pažįstate kažką, kas labai apsidžiaugtų mažyliu ir norėtų turėti? Padėkite mažiukams ir jų šeimininkams rasti vieniems kitus.

Savaime aišku, ši informacija skirta tik atsakingiems, gyvūnus mylintiems ir šiltiems žmonėms. Mums tikrai labai rūpi šių mažylių gerovė, taigi bent pradžioje su naujaisiais jų šeimininkais palaikysime ryšį - domėsimės, kaip jiems sekasi ir ar jie laimingi. Tai būtina sąlyga.