LGGD VS atstovė kasdien sulaukdavo daugybės skambučių su padrąsinimais ir nuoširdžiai siūloma pagalba. Grantui veterinarinė pagalba buvo suteikta vos tik gavus signalą apie sužalojimus. Taip pat policijoje atsakingi asmenys parašė pareiškimą dėl šio įvykio.

Granto gydymo ir sveikimo metu buvo visko: vieną dieną šunelis jausdavosi geriau, kitą - prasčiau, teko kęsti žaizdų siuvimą, plovimus, nuolatinius perrišimus. Bet jis optimistas. Žinojo, kad visa tai daroma dėl jo gerovės ir laikėsi tvirtai, taip sakant – vyriškai.

Šiandien Grantas sveikut sveikutėlis. Sudėjęs letenėles bei iškišęs liežuvį, besimėgaudamas gyvenimu laukia šeimininkų. Nepaprastai prisirišęs prie nuostabios globėjos, o ji - neapsakomai šiltas, geras ir mielas žmogus. Tad turėkite galvoje, kad reiks labai gerai prieš Grantuką pasirodyti bei pelnyti jo dėmesį ir pasitikėjimą.

Jis saugo savo mylimą žmogų nuo kiekvieno, kuris tik drįsta prisiartinti. Bet nebijokit, švelnus paglostymas, šiltos košytės dubenėlis bei šiek tiek meilės ir šunelis sutirpsta. Kad ir kiek patyręs per savo trumpą gyvenimą, kad ir kaip sunkiai buvo sužeistas ir nuskriaustas žmogaus, pykčio šunelis nelaiko. Pasitinka vizgindamas visą užpakalinę kūno dalį, lipa ant rankų, laižo, verčia pilvuką pakasymui. Arba tiesiog užsilipęs ant rankų glaustosi.

Grantas labai tvarkingas: niekad nepridirbs jokių reikaliukų namuose, visada laukia, kol bus išvestas į lauką, o ir ilgus pasivaikščiojimus jis labai mėgsta. Beje, jis nuostabiai žaidžia su savo žaisliukais.

Jeigu svajojate apie nuostabų, ištikimą ir prieraišų augintinį, nesnauskite – toks Grantas tik vienas. Skubiai skambinkite jo globėjai ir važiuokite susipažinti su šiuo nuostabiu, savo istoriją turinčiu šuneliu.

Kontaktai: 8 687 88342, 8 687 77327 (Vilnius)