Norime priminti, kad Rūko imunodeficito testas yra teigiamas, todėl globėjų namuose jis turėtų būti vienintelis katinėlis. Nei kitiems gyvūnams (pavyzdžiui, šunims), nei žmonėms tai nepavojinga ir neužkrečiama.

Pažadame, kad aprūpinsime visomis globai reikalingomis priemonėmis – narvu (jeigu neturėsite galimybės Rūko laikyti laisvai), maistu, kraiku, vaistais, jeigu tokių reiks.

Laimei, Rūkui nieko neskauda, todėl kiek galėsime, darysime viską, kad Rūkas savo gyvenimo saulėlydį pasitiktų oriai, ne vienas, ne gatvėje, o mylimas ir prižiūrimas. Jis juk nekaltas, kad tiek likimas, tiek žmogus jam, vargšui, buvo negailestingas. Katinėlis beprotiškai myli žmogų. Glaustosi, myluoja, o gavęs porciją glamonių, užmiega ant rankų kaip kūdikėlis.

Stacionaro šiuo metu negalime sau leisti, nes tai kainuotų beprotiškai didelius pinigus, o katinėliui tai neatstotų namų šilumos.

Jeigu nuspręsite, kad galite priimti Rūką į savo namus, rūpintis juo ir mylėti tokį, koks jis yra, prašome paskambinti arba parašyti Anželikai tel. 8 602 63 641, anzelika.lggd@gmail.com (Vilnius, VšĮ „Kaimo grandinė“).