Paprasta rainiukė, su beprasidedančią ligą akyse pranašaujančiomis ašaromis akyse, kilnojanti sužvarbusias nuo šalčio kojeles. Vieną, antrą, trečią… Ir taip be paliovos. Buvo žiema…

Anot katytę ilgesnį laiką stebėjusių žmonių, mažoji rainiukė vis taikėsi įsiprašyti į žmonių širdis ir namus, lyg tvirtai tikėtų, jog rainiukams tikrai yra vietos. Bet jai nesisekė. Kąsnelio kas nors nepašykštėdavo, bet namų šilumos – šiukštu. Tąkart susitikimas buvo lemtingas - kieme katytė neliko. Buvo nugabenta į kliniką, „apdorota“ kaip priklauso beglobiukui.

Šiuo metu Sjuzi jau ir sterilizuota, ir paskiepyta. Tik sveikatėlė vis sušlubuoja. Jei esate tas, kuris, kad ir kiek bedraugautų su ponu bebru iš dantų pastos reklamos, vis tiek karts nuo karto pajunta jį, bjaurybę – dantų skausmą, tikrai atjausite Sjuzi. Katytei pašalintas jau ne vienas dantukas, vaistukų nemažai sunaudota. Nepaisant neseno amžiaus (katytei – 3-4 metai) ir jokių dantų problemas sąlygojančių infekcijų nebuvimo, mūsų rainiukė vis kovoja su šia problema. O ir ausytės buvo susopusios. Niekas nepraeina be pėdsakų. Todėl nori nenori tenka atsidusti, kad tą žiemos vakarą pasibaigęs beglobio gyvenimas katytei gali dar ne kartą save priminti.

Gal todėl, kad ji – tiesiog rainiukė, o gal dėl kokių kitų mums nežinomų priežasčių per tą pusmetį „Mažosios Lizos“ globoje Sjuzi savųjų namų kol kas nerado, savojo žmogaus nesutiko. Maža to, kuo skubiau reikėtų naujos globos. Todėl mums belieka kartoti drauge su Sjuzi - „šioje šalyje yra vietos rainiukams!“ - ir prašyti Jūsų atrasti katytei vietelę savo namuose. Juk ir jūs tikite, kad rainiukams tiesiog privalo būti vietos, ar ne?

Labai laukiame laiško ar skambučio tel. nr. 860014377 ar el.p. info@mazojiliza.lt