Be abejo, ji nesterilizuota, nes šeimininkai „tiek neuždirba“. O tai reiškia, kad du kartus per metus pasaulį išvysta 6-8 aštuoni šuniukai, šeimininkams nereikalingi kaip ir pati mama. Gerai, jei apie tokius sužinome laiku, spėjame pakalbėti su savininkais ir patikinti, kad jais pasirūpinsime. Antraip šuniukai tiesiog užkasami gyvi ar jais kitaip nusikratoma. Deja, kiek atokiau nuo miesto centro toks požiūris į augintinius – normalus.

Šie mažyliai – tokie pat nemylimi ir nereikalingi, o jų šeimininkai laukia nesulaukia, kad mažųjų kieme neliktų. Tiesa, jie bent jau netrukdo mūsų organizacijai pasirūpinti mažyliais ir jų nustekenta mama. Atnešėme būdą, kad būtų, kur pasislėpti nuo lietaus. Beveik kasdien ant pečių nešame maistą ir maitiname, žinome, kad be mūsų niekas kitas jais nepasirūpins.

Mažyliai jau ūgtelėjo ir yra pasirengę keliauti namo. Iš šešetuko vienas brolis jau išvažiavo namo, liko dar vienas brolis ir keturios sesutės. Vieni jų – trumpaplaukiai, kiti – gauruoti meškiukai. Užaugę turėtų būti vidutinio ūgio ir sverti apie 15-18 kg. Jei ieškote augintinio, paskambinkite mums. Juos, kaip ir visus mūsų dovanojamus gyvūnus, atiduodami naujiesiems šeimininkams, pažymėsime mikroschema.

Šuniukais rūpinasi neprižiūrimų šunų globos organizacija VšĮ „Kaimo grandinė“.

Skambinkite mums tel. 8 602 63641.