„Jų mama, katytė, priklydo į tų žmonių kiemą ir ten atsivedė kačiukus. Bet jie gyvena po atviru dangumi. Sergantys, nelaimingi ir niekam nereikalingi. Jie glaudžiasi kartoninėje dėžutėje. Bet jeigu pradės lyti?

Mes galime jiems padėti. Po truputėlį, surėmę pečius. Aš suprantu, kad labai labai daug mažų kačiukų, žinau, kad visi labai užsiėmę ir labai neturi laiko ir galimybių. Bet mes tikrai galime jiems padėti. Aš nufotografavau, aš lakstysiu po darbo, lašinsiu jiems vaistus į akytes, bet aš viena nesusitvarkysiu. Padėkime jiems kartu. Gal kas nors galėtų dar prisijungti?

Prie kačiukų yra mama. Jei kas nors galėtų juos globoti, mamą mes pagausim. O ir patys kačiukai jau pradeda po truputėlį ėsti. Bet jie serga ir jiems labai reikia globos. Padėkite prašau. Kas dar turi laisvą kampelį namuose? Kas galėtų juos pagloboti, paslaugyti, padėti jiems pasveikti? Juk jie mažiukai, jie nori būti sveiki, nori dūkti, išdykauti, lakstyti. Bet ten, kur jie dabar yra, jie – nepageidaujami. Atsiliepkite prašau, kas galite padėti."

O mes, „Rainiuko“ komanda, labai prašome nenusisukti ir prisidėti tuos, kurie dar turi laisvo laiko ir galimybę bent kažkuo padėti.

Kol ieškome taip gyvybiškai reikalingos globos, pradėtas gydymas. Asta leidžia vaistus, lašina lašus į akis kartą per dieną. Deja, to tikrai neužteks. Todėl ieškome pagalbininkų. Jau nupirkome vaistukų, bet ne visų, kurių jiems reiktų. Taip pat truputį maistelio mažyliams ir jų mamytei. Katinėliams būtini lašai (Gentamicinas), Cornergelis ir dirbtinos ašaros. Taip pat vitaminai ir kokybiški konservai. Visų labai prašome paramos. Vien pirmąja pagalba neapsiribosime. Ačiū labai Astai už pagalbą.

Negydomi kačiukai praras akis ir numirs dėl viršutinių kvėpavimo takų infekcijos. Jei tik kažkuo galite padėti (paremti, nupirkti vaistų, maisto, suteikti globą ar pavažinėti palašinti akis - tai daryti reikia bent 4 kartus per dieną), skambinkite tel.nr. 8 634 46 692. Ačiū labai. Nepalikime jų bėdoje. Taip pat galite rašyti el.paštu info@rainiukas.lt.