Jie yra sargūs, lojantys, puolantys, dalyvaujantys. Kiekvienas, juos pamatęs, stabteli ir jau viltingai sukasi norėdamas klausti, daugiau apie juos sužinoti ir pradeda įsivaizduoti kurį nors iš jų kaip savo gyvūną. Deja. Tenka sudaužyti jų viltis pasakius, kad jie abu – laukinukai. Šuo trokšta prisitaikyti prie šeimininko, pasitikėti juo ir paklusti, tačiau tas bruožas – labai labai giliai. Ne, jie nėra agresyvūs, tik labai labai nedrąsūs, atsargūs bailiukai, šis pasaulis jiems labai jau nepažįstamas.

Įmanoma juos pripratinti, bet reikės daug vargo, kantrybės, laiko. O viso to paprastai žmonėms labiausiai ir trūksta....

Šie mažyliai labai laukia savo žmogaus – taip, būtent savo, to vienintelio, kuris pamils juos tokius, kokie jie yra dabar. Žmogaus, kuris pasikvies kurį nors būti šeimos nariu, nepaisant to, kad šuo dar visko bijo ir nežinia kiek laiko prireiks, kad ta baimė būtų nugalėta. Bet juk viskas įmanoma! Visi juk esame girdėję įvairias nuostabias, džiaugsmo ašaras sukeliančias istorijas kaip neatpažįstamai pasikeičia šuo, apsigyvenęs namuose, kur yra tikrai mylimas ir gerbiamas.

Todėl laukiam žmogaus, kuriam nereikia greitų rezultatų, kuris niekada nepaliks ir negrąžins atgal į prieglaudą, net jeigu šuo niekada visiškai neišdrąsės. Tiesiog prašome suteikti Florai arba Marliui namus, padaryti gerą darbą ir nuo to patys tikrai pasijusite laimingesni.

Susisiekti – tel. 8 612 32962 (Utena).