Šiuo metu katinėlis gyvena globoje, Kaune. Tai įspūdingai didelis, storas, gauruotas ir tikrai ne kurčias, kaip kad dažnai balti katinai būna. Šarlis jaunas, gražus, mielas, kastruotas ir paskiepytas.

Ilgai katinėlis skundėsi globėjai dėl išdavystės, dar ilgiau liūdėjo ir net akies kampučiu nenorėjo žiūrėti į maistą. Vis laukdavo kol bus aplankytas, kol su juo ateis pasėdėti ir pakalbinti, kada galės prisiglausti ir užmurkti, pasiglaustyti, užmigti šalia...

O Šarlis – katinas išpuoselėtas ir tikrai nepratęs badauti. Tiesiog gyvenimo sąlygų pasikeitimas, kiti katinėliai, kurie globojami tuose pačiuose namuose, jam kelia didelį nerimą, kurį numalšina tik švelnus ausyčių kasymas, meilus kalbinimas, glostymas...

Šiandien Šarlis, rodos, jau pamiršo visas negandas, jis labai nori žmogaus, draugystės, švelnių rankų ir... kaip anksčiau – dovanoti savo ištikimybę žmogui.

Paskaitykite ką globėja Diana rašo apie dičkį Šarlį:

„Jau palieku praviras jo kambario duris... Vieną vakarą net nusileido laiptais iki mūsų kambario, bandė užeiti, bet kai atvarė „šaika leika“ su Maruska priešaky... apsisuko ir - į savo apartamentus. Valgo jau neblogai, bet liūdna jam be žmogaus, o aš tikrai labai mažai laiko galiu jam skirti“.

„Šarlis visiškai apsiprato pas mus... ir baigia iš namų iškraustyti mano katinus. Šponkus su Čiučia namo praktiškai nebepareina. Apie Šarlio santykius su Sniega geriau patylėsiu, neramu pas mus, ieškom Šarliui namų“.

„Pasirodo, ne visus jis muša, su Bučkiu miega šonais susiglaudę, Maikutė su Fifan ir Kobriukas atgal pašnypčia, tai irgi nesimuša“.

Šis baltas stebuklas dovanojamas žmonėms, kurie myli katinus ir sutinka, kad katinai mylėtų juos. Kurie gali skirti dėmesio, kurie nepyksta, kai augintinis prisiglaudžia ar minko letenėlėmis... Tikriausiai jau supratote, kad Šarlis su kitais katinėliais nelabai sutaria, todėl būtų puiku, jeigu namuose jis būtų vienintelis augintinis.

Suteikite Šarliui galimybę vėl tapti mylimu namų katinėliu.

Dėl jo teirautis: tel.nr. 867724366, info@katinosvajone.lt