Dabar galima tik pasidžiaugti, kad šie šuneliai buvo rasti, kad juos radęs vyras žinojo, kur kreiptis, ir kad pirmoji atvyko ir pagalbos ranką ištiesė Alina. Visi mažyliai buvo išvežioti globėjams, kurie perskaitę viešą pagalbos prašymą, neliko abejingi šiai nelaimei.

Šie du šuniukai, broliukas ir sesutė, vardu Hugas ir Perla atkeliavo į Monikos globą. Netrukus šuniukai atkuto, buvo „nuparazitinti“ ir dabar jau pasiruošę gerų šeimininkų paieškoms!

Šiuo metu mažyliams - maždaug 1,5-2 mėn., iš dabartinių jų „nykštukinių gabaritų“ ir smulkių kojyčių galima spręsti, kad ir ateityje jie bus nedidukai, tobuli, kambariniai šuniukai, todėl būdos, voljerai ir lauko sąlygos - ne jiems.

Mažylė šviesiaplaukė Perla - tarsi iš pieno plaukusi princesė, jos net blakstienos baltos! Ji greita, judri, žavi, draugiška ir pasirengusi mokytis.

Šuniukas Hugas, nors ir juokingai mažutis, jaučiasi šeimos vyru ir saugo sesutę. Hugas padykęs, bet moka nustatyti itin rimtą snukučio išvaizdą, dievina žaidimus ir buvimą šalia žmogaus.

Esi pasiruošęs į savo gyvenimą priimti vieną iš jų ir užsiauginti ištikimiausią šeimos narį? Dėl Hugo arba Perlos, skambinkite Ramunei tel nr. 8 656 22787 (Vilnius)!