Finale paaiškėjo, kad stipriausi virvės traukimo rungtyje – Rokiškio rajono Jūžintų Otto Širvydo pagrindinės mokyklos moksleiviai.

„Pergalę pelnyti nebuvo labai sunku, mes dalyvaujame ne tik festivaliuose, bet ir Lietuvos čempionate“, – pasakojo nugalėtojų komandos vadovas, mokytojas Vytautas Gaigalas. – Ankstesniais metais mums nepavyko pasiekti prizininkų pakylos, tačiau atėjo laikas ir viskas susidėliojo – treneris, sėkmė, laikas, motyvacija.

Džiugu, kad buvome kantrūs. Stebėjome Ramygalos, Kuršėnų, Meškuičių komandas ir laukėme savo šanso. Ėjome žingsnis po žingsnio ir užaugome. Ačiū ir varžovams, kad jie leido mums tobulėti.

Žinoma, nėra lengva surinkti norinčius sportuoti, tačiau mums mažame miestelyje kiek lengviau, čia vaikai dar mažiau priklausomi nuo technologijų. Dar vienas minusas, kad tėvai išvažiuoja į kitas šalis, išsiveža vaikus. Mes neturime sporto salės, tai šiai sporto šakai netrukdo, nes visada būname lauke.

Pavyksta pritraukti vaikų ir suburiame gerą 8-12 žmonių komandą. Tokios žaidynės vaikams labai svarbios, reikia, kad jos išliktų, tai gražios tradicijos. Treneriai suvažiuoja iš skirtingų rajonų, bendrauja, dalinasi patirtimi“.

Antrąją vietą iškovojo savo žiūrovų palaikoma Šiaulių rajono Meškuičių gimnazija, trečiąją vieta pelnė Kelmės rajono Šaukėnų Vlado Pūtvio-Putvinskio gimnazija.

Galutinė mokyklų rikiuotė:

1. Rokiškio r. Jūžintų Otto Širvydo pagrindinė mokykla

2. Šiaulių r. Meškuičių gimnazija

3. Kelmės r. Šaukėnų Vlado Pūtvio-Putvinskio gimnazija

4. Ukmergės r. Siesikų gimnazija

5. Jonavos Senamiesčio gimnazija

6. Šilalės r. Kvėdarnos Kazimiero Jauniaus gimnazija

7. Plungės r. Alsėdžių gimnazija

8. Joniškio „Aušros“ gimnazija

9-16. Radviliškio r. Šeduvos gimnazija

9-16. Biržų r. Vabalninko Balio Sruogos gimnazija

9-16. Ignalinos gimnazija

9-16. Tauragės r. Skaudvilės gimnazija

9-16. Kauno r. Akademijos Ugnės Karvelis gimnazija

9-16. Raseinių r. Betygalos Maironio gimnazija

9-16. Alytaus Adolfo Ramanausko-Vanago gimnazija

9-16. Panevėžio r. Ramygalos gimnazija

17-21. Telšių r. Varnių Motiejaus Valančiaus gimnazija

17-21. Panevėžio 5-oji gimnazija

17-21. Vilniaus Juzefo Ignacijaus Kraševskio gimnazija

17-21. Kauno Generolo Povilo Plechavičiaus kadetų licėjus

17-21. Kėdainių r. Šėtos gimnazija

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)