Ši katytė atsirado gruodžio mėnesį, matosi, kad buvusi naminukė, nes drąsiai ėjo prie šerėjos, kniaukė, netgi leidosi paglostoma, laikė pakėlusi letenėlę, nes nepratusi būti šaltyje, lauke.

Ši katytė jau buvo veterinarijos klinikoje, gavo vaistukų nuo kirminų, nuo blusų, taip pat paskiepyta. Ji prisibijo kitų kačių, matyt, buvo skriausta, kol buvo lauke. Todėl labai ieškome jai namučių, kur ji būtų viena, mylima, prižiūrėta ir už tai atsilygintų švelnumu ir meilumu.

Aišku nauji namai, nauja vieta katytei bus didelis stresas, ji pradžioje bijos, gal net neės kokią dieną, bet šiek tiek kantrybės, dėmesio, meilės ir jūs turėsite puikią, meilią augintinę. Katytė labai rami, ramesnės katės dar nebuvau mačiusi. Net pas veterinarus ant stalo sėdėjo tyliai ir ramiai. Žino, kas yra kraiko dėžutė, moka ja naudotis.

Katytė labai graži. Juoda, bet yra ir pilkų juostų, o tų pilkų plaukų galiukai blizga sidabru. Net pase veterinarai parašė - juoda su įsidabriu. Tikrai graži katytė.

Gal jums reikia ramios katytės? Gal jūs turit šiek tiek kantrybės, lašelį meilės ir norite prisijaukinti sau meilų murkaliuką? Už gerumą, už suteiktus namučius katytė tikrai jums atsilygins. Ji lauks jūsų grįžtant po darbo, murks jums vakarais ir gulės šalia. 

Jai labai reikia namučių.

Dėl katytės skambinti tel:. +37052466298, 860402412 Liudmila.