Jaunasis biglis turi kirkšnyje tatuiruotę ir, kaip paaiškėjo nuvedus į veterinarijos gydyklą, ir čipą. Tačiau tai nieko nedavė – čipo duomenys nėra registruoti. Liūdnas mintis sukėlė ir tai, kad šuniuko tarsi niekas neieško, – pervertėme visus interneto puslapius apie dingusius gyvūnus. Nors jis, kaip sakė veterinarijos gydytojai, greičiausiai yra „su dokumentais“, vadinasi brangus materialine prasme. O šuniukas nuostabus, nors bigliai, nors labai gražūs ir mieli šunys, pasižymi kai kuriomis savybėmis, kurias kiek sunkiau toleruoti.

Mūsų rastinukas yra ramaus, net kiek melancholiško būdo, neįkyrus, nieko negriaužia, namuose nesiautėja, neloja – nors moka komandas „balsas“ ir „gulėt“. Ramiai vaikšto su pavadėliu, visiems draugiškas, tolerantiškas mūsų 3 katėms. Kai per sekundę iš šaldytuvo nugvelbė šoninę (kas iš mūsų be trūkumų...), labai ramiai ją ištraukėm iš nasrų, nerodė nė menkiausios agresijos. Tikras lepūnas – mėgsta pasivartyti lovoje, visą naktį ramiai išmiega, ir į lauką prašosi tik tada, kai kas nors atsikelia.

Todėl, jei nepavyktų rasti tikrųjų šeimininkų, dovanotumėm jį labai labai geriems žmonėms, toleruojantiems jo mažas silpnybes ir galinčius jam skirti pakankamai dėmesio ir švelnumo. Geriausiai – šeimai su vaikais, nes su juo gatvėje susitvarkyti galėtų ir mokyklinukas.

Jei neatsiras tikrieji šeimininkai, po savaitės ieškosim bigliukui naujų namų... Deja, nors jis katėms tolerantiškas, tačiau mūsų murkės jam – ne, nors nieko blogo nedaro, nuolatos šnypščia ir stresuoja...

Buvę ir būsimi šeimininkai, skambinkite tel. 8 674 492 43

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)