Katytę kartu su beveik identiška sesute išgelbėjome dar 2017 metais iš Valkininkų šiukšlyno, kur prasidėjo jųdviejų gyvenimas. Mažos, purvinos ir sušalusios mergytės, gurgiančiais pilvukais tuomet dar nežinojo, kad už šiukšlyno slepiasi visai kitas pasaulis, kuriame katinėliai turi jaukius namus, žaisliukų, jų maisto dubenėliai visuomet pilni gardžiausio maistuko, ir žmogus ten ne priešas, akmeniu vejantis juos tolyn, bet pats geriausias draugas, švelniai glostantis ir draugiškai besidalinantis lova.

Vos sesutėms atkeliavus į vilą, pažadėjome, kad jų laukia svajonių gyvenimas, tik reikės truputį palaukti. Kerės sesutė netruko sulaukti savosios laimės, ją greitai įsimylėjo ir pasiėmė į namus geri žmonės, o tuo metu bailute buvusiai Kerytei ir toliau šnabždėjome į ausį, kad jos laimė jau kažkur šalia, tik reikės dar truputį palaukti.. O laukia katytė jau ilgiau nei metus.

Kerė atsakingai ruošiasi susitikimui su savo išrinktuoju žmogumi ir net iš bailios laukinukės virto į meilią katytę, mėgstančią švelnius žmogaus paglostukus. Viltingai švytinčios Kerės akutės niekaip nesutinka to išsvajotojo žvilgsnio, kuris ieškotų kačiukų būryje būtent tokios kaip ji – šiek tiek kuklios, bet nepaprastai švelnios ir geros katytės, kuri pažada būti pačia geriausia drauge ir visuomet būti šalia. Šeimininke, na kur tu taip ilgai užtrukai?..

Tel.: +37060804042, Vilnius, (darbo dienomis nuo 10 val. iki 17 val.). El. paštas: vila@vysniusodas.lt