Rugpjūtį gerieji žmonės iš sodų grįžo ir priėmė jį gyventi į rūsį (ne viduje ant sofutės, bet nejaukiame rūsyje). Tačiau Kitui ten ne vieta, jis ten verkia.

Kitas labai myli žmogų, nelenda, kur nereikia (todėl ir rūsį jam pažinti neįdomu), neina į lauką. Katinukui reikia buto su sofute! Gal pažįstate žmogų, kuriam patiktų Kito draugija? Tetą? Pusseserę? Kaimynę?!

Meilus, jaunas (apie 2 metų), didžiulis geltonų akių kačiukas Kitas mėgsta žmogų (tiksliau jis dievina žmogų, nes murkia vien prie jo besiartinant), labai meilus ir paklusnus (kur padėsi, ten ir rasi), ramus ir šiltutis „SULEISTI“ į jo kailį rankas.

Truputis faktų: tualeto reikalus atlieka elementariose pjuvenose, maistui neišrankus (valgo ir batoną, nors, aišku, dabar gauna pilnaverčio sauso kačiukų maisto), dantys baltutėliai, labai švarus, mėgsta murkti ir gulėti ant sofos, ant stalo nelipa (nebent ten padėtas šašlykas, bet juk žmonės, radę 100 eurų, irgi neatsilaiko, a ?).

Taigi, jei pažįstate, ką nors, kas norėtų į savo namus įsileisti tikros gyvybės ir meilės, kreipkitės vilijyte@gmail.com ! Kačiuką pristatysim iki durų.

P.S. Sako „ryži“ kačiukai pinigus neša.

P.P.S. Suprantama, įsipareigojimas yra maždaug 10-čiai metų. Na, bet juk truputis įsipareigojimų nepakenks.