Šiandien yra lygiai pusmetis kai Pūkis gyvena „Naminukų“ kambarėlyje. Žiemą, kai susirgo ir prarado akį, šeimininkai nusprendė, kad subjauroto katinėlio jiems nebereikia, tad pakabinę spyną ant kaimo durų išvyko žiemoti miestan, o Pūkį paliko ant apsnigto slenksčio.

Į mūsų globą Pūkis atvyko karščiuojantis, švokščiantis, apipūliavęs. Gydėme ilgai ir sunkiai, įsisenėjęs kačių gripas, nuolat atsinaujindavo, teko ne kartą keisti antibiotikus, stiprinti įvairiais vitaminais. Dėl tuometinės jo būklės, negalėjome operuoti akytės, o vėliau, kai reikalai tapo geresni, pasitraukė uždegimas, buvome nusprendę palikti kaip yra ir nešalinti akies obuolio, jei nekels daugiau bėdų. Tačiau pastebėjome, jog uždegimas linkęs atsinaujinti, tad pasitarę su keliais veterinarais, priėmėm sprendimą nedelsti ir daryti operaciją.

Draugai, jau stengiamės susilaikyti nuo zyzimo apie tai kaip sunku ištempti vasarą ir kaip sustoja žmonių finansinė pagalba (suprantame, juk atostogos!), tačiau mes kasdien miname prieglaudėlės slenkstį, kur gyvūnų bėdos neatostogauja...

Būsime labai dėkingi, jei vieną dieną atsisakydami mažo dalykėlio, padarysite labai didelį ir prisidėsite prie Pūkio operacijos. Paaukoti galite į „Naminukų“ sąsk. mokėjimo paskirtyje nurodę „Pūkio operacijai“.

Norėdami pasiteirauti dėl Pūkio sveikatos, skambinkite „Naminukams" 8 648 30077 (Vilnius).