Trims žavioms kalytėms (mamytei ir dviems 2 mėn. dukrelėms) skubiai reikia naujų namų arba globos. Šiuo metu kalytės gyvena kaime kartu su keliais „dėdėmis“ – tiek šunų jų šeimininkui nereikia, todėl visas tris damas jis nutarė išvežti dar nežinia kur, bet svarbiausia – išvežti ten, iš kur negrįžtų.

Globėjų arba naujų namų paieškai duotos vos kelios dienos, nes šeimininkas baisiai nekantrus. Mažylių mamytė pati dar kaip vaikas (vos 1 metų amžiaus), visai nedidukė, vos už katę didesnė, labai miela, žaisminga, linksma ir draugiška. Dukrytės – apie 2 mėn. amžiaus, užaugusios tikriausiai bus tokios pat smulkios mažaūgės kaip jų mama. Mažylė Luna pasidabinusi šviesiai gelsvos mėnulio spalvos „apdaru“, Džoja – lazdyno riešuto spalvos „suknele“ ir baltomis „kurpaitėmis“. O mamytė, iš kurios savo grožį ir žavesį mergytės paveldėjo – švelniai rusva, tarsi nubučiuota saulės spindulių. Ir visos jos nereikalingos, nes yra kalytės. Nes į kai kurių žmonių galvas dar neįžengė civilizacija ir žodis „sterilizuoti“ tiesiog neegzistuoja, nes „tai – prieš gamtą“, „tai kainuoja pinigus“, „tai reikalauja pastangų nuvežti, atvežti“, o stengtis dėl šunų kažkam per menka, nes jie – tik trobesių sergėtojai.

Jei galite priglausti vieną iš kalyčių arba suteikti laikiną, saugų prieglobstį iki tol, kol pavyks rasti namus, skambinkite jų likimu susirūpinusiai moteriai tel. 8 600 85609!