Banko sąskaita paramai gyvūnams:

VŠĮ „Šlapia nosytė“

Įm. kodas: 303433383

AB „Swedbank“, bankas

LT437300010141236714

Paypal: slapianosyte@gmail.com

Taip pat noriu papasakoti šiek tiek apie save.

Kažkur prieš penkerius metus mane, tokį visą mažutį mažutį, rado viena teta kažkur kluone. Kaip dabar pamenu, tilpau tetulei į delną. Vat tame delne ji mane ir atnešė geram diedukui Adoliukui, (ilsėkis ramybėje, mano dieduk). Augino mane diedukas ir mylėjo. Užaugau meilėje, tapau gražuoliu katinu. O taip, nesigiriant, bet buvau pirmas bernas kaime.

Gyvenau ir vargo nemačiau, net ir negalvojau, kad vieną dieną neteksiu savo brangaus dieduko, namų ir kaip tądien atrodė – sugrius visas gyvenimas.

Išvežė mane iš mano gimtojo kaimo į didelį miestą. Baisu buvo tiek, kad, rodės, širdis sprogs toje dėžėje, miestiečiai ją transportavimo dėže vadina.

Klinika vėl dėžė, tada kažkokie svetimi išsišiepę, kažką guodžiančio murmantys žmonės, du ne viso protelio šunys, grupelė pasipūtusių miestiečių katinų. Brrrrr, kažkokia tragedija man ta diena virto.

Praėjo savaitė sunkiai. Nauja tvarka ir naujas gyvenimo būdas. Įsivaizduokite, gamtinių reikalų atlikimui pristatyta kažkokių dėžių, kur visi lipa ir laimingi kapstosi, man buvo tragedija, aš norėjau bėgti į kiemą, kasiau duris, rėkiau naktimis. Bet tie žmonės mane kantriai mokė, guodė ir iš rankos maitino, kol aš buvau gilioje depresijoje.

Dabar jau praėjus kuriam laikui aš jaučiuosi visai neblogai. Moku ir į dėžutę reikalus daryti, neberėkauju naktimis, nebedraskau durų. Nebesu ir pirmas bernas gatvėje, nes mane kastravo. Mėgstu labai glostymus, mėgstu pažaisti ir gulėti prie žmogaus.

Laikas man susirasti savo tikrus namus. Kur Jūs, mano naujieji šeimininkai?

Mane rasite VšĮ „Šlapia nosytė“ globoj Vilniuje, tel: 867881833