Nuotykių lenktynės „Pažink Panevėžį“ – tai antrą kartą Panevėžyje rengiamas turistinis-pramoginis-sportinis renginys, kurio metu dalyviai įveikia nuotykių lenktynių trasą bėgdami, važiuodami dviračiais, plaukdami baidarėmis bei atlikdami specialias užduotis.

Nuotykių lenktynėms trasa rengiama taip, kad dalyviai lenktynių metu aplankytų įdomias miesto vietas ir lankytinus objektus, atliktų žaismingas užduotis, patirtų daug nuotykių ir išgyventų tikras emocijas, dėl kurių kitais metais norėtų vėl sugrįžti! Fizinė jėga šiose lenktynėse nėra svarbiausias bruožas. Ir ne visada pergalė yra dalyvavimo šiose lenktynėse tikslas – galima tiesiog šauniai praleisti pavasario šeštadienį.

Dalyviai patys renkasi maršrutą, kaip pakliūti į vieną ar kitą punktą, taip pat  gauna ir specialias užduotis, kurių įveikimui reikia ne tik greičio ir jėgos, bet ir sumanumo. Atstumus tarp žemėlapyje nurodytų punktų dalyviams tenka įveikti pėsčiomis, dviračiais ar baidarėmis.
Pažadame Jums įspūdžių kupiną dieną iš naujo pažįstant  savo miestą, gerai praleidžiant laiką ir be abejonės lamint organizatorių ir rėmėjų įsteigtus prizus (...).

Nesnausk ir registruokis jau dabar. Susitinkam balandžio 27 dieną Panevėžyje, prie Panevėžio bendruomenių rūmų,  nuotykių lenktynėse ,,Pažink Panevėžį 2013“.