Dvi mažos sesutės, katytės. Joms beveik keturi mėnesiai. Jos mėgsta dūkti, kaip ir priklauso mažiems kačiukams, moka naudotis kraiko dėžute. Neišrankios maistui. Jos labai ieško tikrų namučių, kur jas mylėtų, palepintų ir prižiūrėtų. Už tai jos tikrai atsilygintų murkimu, meilumu, gulėtų šalia ir dūktų kartu.

Galima jas paimti abi, o galima ir po vieną. Jos nepaprastai gražios. Ilgesnio plauko, puraus ir labai labai švelnaus kailiuko. O jau uodegos kokios - jei jūs pamatytumėte, iškart jas pamiltumėte. Jų uodegos pūstos, pūkuotos, ilgos kaip lapės. Ir kailiuko spalva gana įdomi.

Viena katytė pilka, su rudom ir juodom juostom, o kita tamsi, beveik juoda, su gintaro spalvos akimis. Grožis neišpasakytas. Viena priekinė kojytė juoda, o kita - raina, marga. O jau uodega...Kaip ir sesės nepaprasto gražumo - puri, pūkuota, ilga. Reikia pamatyti.

Nauji namai, nauja vieta katytėms bus didelis stresas, jos pirmomis dienomis gali slėptis, neėsti, bijoti, bet truputį kantrybės, meilės, dėmesio ir turėsite namuose gražuoles augintines su pūstomis kaip voverės uodegomis.

Dabar katytėms keturi mėnesiai, tai pats tinkamiausias laikas jas „įsikatinti“, nes tokio amžiaus kačiukai lengviausiai ir greičiausiai pripranta prie naujų namų, naujos aplinkos. Lengviausiai prisitaiko.

Jos šiuo metu gyvena pas laikiną globėją, bet labai ieško tikrų namučių.

Dėl katyčių skambinti tel.: 8 608 28094, Jelena