Daug kas juos pamatę klausia, kas jiems nutiko, ar jie serga, ar akytės tokios ir liks, ar jie kažką mato ir mes daugybę kartų per dieną pasakojame jų istoriją ir bandome visiems įrodyti, kad vienintelis, dalykas skiriantis juos nuo kitų kačiukų yra akučių vaizdas, o viso kito nė nepajustumėt! Kikas su Kukiu (ir visa gausia šeimynėle) atkeliavo į „Naminukų“ globą iš Laisvės prospekto dar būdami visai mažiukai ir stipriai sergantys. Ilgai gydėme ir išgydėme!

Taip, akytės liko apsiblaususios (tokios ir liks), Kukis vienos akytės neturi iš viso, tačiau abu broliai, nors ir mato ne taip ryškiai, bet kažkiek mato. Užtat išmoko jausti daug stipriau, lakstyti daug greičiau ir džiaugtis kiekviena smulkmena. Tokių padykusių ir nuotaikingų kačiukų dar reikėtų ir paieškoti!

Šeimininkai, kur Jūs? Kikas su Kukiu kiekvieną dieną su viltimi laukia Jūsų įžengiant pro duris! Jiems maždaug 4 mėn., nukirminti, skiepyti, suženklinti.

Galite vienam iš jų (o gal abiems?) padovanoti namus? Skambinkite 8 648 30077 VšĮ „Naminukai“, Vilnius.

P. S. laukiame Jūsų atvykstant susipažinti į „Naminukų“ kačių namus, Verkių g. 29, Vilnius („Ogmios“ miestas, įėjimas šalia „Zoopark“), kasdien nuo 10 - 20 val.