Ji buvo nuskriausta žmogaus, tačiau neprarado tikėjimo juo, o kaip tik labai siekia žmogaus dėmesio ir jo meilės. Ji tarsi nori įrodyti, kad tikrai yra verta tos meilės, kurios taip laukia.

Jeigu jūs atvažiuosite katytės aplankyti ir su ja susipažinti, ji pati pirmoji iš visų katinų prieis prie jūsų ir iškart pradės prie jūsų glaustytis, jums meilintis, o gal jūs tas žmogus, kuris atvažiavote būtent jos, taigi ji bijo praleisti šansą, savo šansą į geresnį ir gražesnį rytojų. Jeigu jūs atsisėsite ant kėdės, Roka ateis ir iškart įsitaisys pas jus ant kelių. Arba bent jau nuolat bus šalia, vaikščios aplink jūsų kojas, vis pasimeilindama, pasigerindama, vis primindama, kad va, žiūrėk, aš čia, aš tavęs taip laukiau.

Ji nepaprasta katytė. Labai graži, pūkuota, smulki. Ji nėra visiškai juoda, jos kailis prieš saulę įgauna rusvo, šokoladinio atspalvio, dėl to ji dar įdomesnė, nes kaip chameleonas gali keisti kailio spalvą. Ir dar ji turi nepaprastai gražias akis.

Nors jai maždaug apie pora metų, tačiau ji labai žaisminga ir mielai pažais kartu su jumis. Tačiau dar mieliau susirangys kur nors visai arti jūsų ir murks iš pasitenkinimo, ypač jeigu jūs dar ją paglostysite arba pakasysite ausytę. Ši katytė tiesiog ideali tamsiems ir šaltiems rudens ir žiemos vakarams. Su didžiausiu malonumu gulės šalia jūsų, kai jūs žiūrėsite televizorių. O kai jūs suksitės virtuvėje, ji ir vėl bus šalia, tupės kur nors ant palangės ir stebės ką jūs ten veikiate. Ji, Roka, sutverta bendrauti su žmogumi, būti šalia žmogaus, mylėti žmogų. Jai žmogaus kompanijos reikia kaip oro. Ji labai švelni, labai gera katytė. Tiesiog ideali gyventi namuose. Tvarkingai naudojasi kraiko dėžute.

Na, ar jau atvažiuojate susipažinti su Roka?! Ji jūsų labai labai laukia.

Gera daryti GERĄ.

Ačiū už gailestį ir užuojautą, ačiū, kad Jūs su mumis.

Paskirtimi „Parama“

VšĮ „Makatukai“

Banko sąskaita: LT76 7044 0600 0807 2913

Paypal info@makatukai.lt

Įmonės kodas 304164509

El.paštas info@makatukai.lt

Teirautis: 864024388, 863826042

Tinklapis: makatukai.lt