Įsivaizduokite, kad žmogus rašau iš labai mažos raidės, pačios tos mažosios. Sukiotos Rainio kojos, laužyti šonkauliai, galva sutrenkta, o paskutinė egzekucija - trys smūgiai į žemę už uodegos; kraujais spjaudydamas šliaužė tolyn nuo žudiko. Tris paras gulėjo pasislėpęs, skausmus kęsdamas, bet vis tiek ėjo prie žmogaus, glaudėsi, žiūrėjo į akis, prašydamas pagalbos, nors vos paliestas inkštė iš skausmo...

Tai - moters, kuri pamaitindavo viename iš Jonavos kiemų gyvenusį Rainį, liudijimas. Policija, skundai? Kiek mūsų tam ryžtųsi, ypač, jei žinai, kad sadistas ir toliau ten gyvens, greičiausiai net baudos negavęs?

Rainys atsirado kieme prieš porą metų, jis nebuvo kiemo katinas nuo gimimo. Kažkada kažkas išmetė, kaip daugybę kitų. Jis neišmoko nepasitikėti žmonėmis, todėl labai ieškome žmogaus, kuris atvers širdį ir savo glėbį šiam murkliui. O taip, neabejokite, jam reikia didelio glėbio! Rainys - stambus katinas, tik dar liesokas. Atkeliavo jis iš Jonavos į „SOS gyvūnų“ prieglaudą Vilniuje, dabar jau saugus, bet vis dar be namų.

Apžiūrėtas veterinarijoje, jau kastruotas. Jam apie ketverius metus. Puikiai galėtų būti sodybos katinu, kad galėtų išeiti prasivėdinti į lauką, o gal ir bute gyventi įprastų. Tik kitų suaugusių kačių, bent jau ankštoje prieglaudos erdvėje, nemėgsta.

Jei norite susipažinti su Rainiumi, skambinkite tel.nr. 8 683 69502 ir atvykite į Minsko pl. 33a, Vilnius. Jis laukia žmogaus iš didžiosios raidės, kuriuo galės pasitikėti visada.