Ilgai tupėjau uodegą paspraudęs Antakalnio kieme. Tupėjau, į žmones žiūrėjau, kad manęs pagailėtų, kad į namus paimtų. Dienos slinko, kailiukas nebelabai baltas tapo, o aš vis laukiau...Po galais, net užpakalį nusėdėjau!

Pagaliau ir man pasisekė, jau pasveikau nuo kažkokių neįdomių ligų, jau skaniai maitinuosi (bene nesimato?), jau atkutau ir užkariauju naujus plotus namų globoje. Po truputį, juk aš rimtas katinas. Į akis nešoku, ne. Mėgstu ėsti, mėgstu virtuvėj miegoti, „nebrokiju“ dėžėje pasikapstyti, kartais užšoku netgi ant spintos ir dar mėgstu žiūrėti iš padilbų kaip tikras „kietas“ bičas.

Bet iš tiesų tai aš minkštas...Pravardžiuoja mane pagalve ir dar stabdžiu. Tąso, niurko, visaip volioja, ai, ta globėja, visai neoriai tada atrodau...Bet...Kad prieš gerą žmogų negaila ir pasivartyti visais savo 8 kilogramais. Ir dar galvą atkišti paglostymui moku. Va.

Tai ką, susipažinkime? Būsiu geras! Paskambinkite 8 600 14377. Gyvenu Vilniuje, bet galit ir iš kitur atvažiuoti, jei netingit!

Šaunuolis Ruoniukas kastruotas, ramus, solidus katinas, bet labai mielas. Jau skiepytas. Suteikite jam savo namų šilumą! Tokio niekas aplinkui neturės!

Ruonis - VšĮ „Mažoji Liza“ globotinis.