Organizatoriai maloniai kviečia žiūrovus atvykti į varžybas ir palaikyti savo favoritus. Kova išties žada būti atkakli ir įnirtinga. Juolab, kad čempionatas įgauna pagreitį, o pirmame etape nemažai dalyvių nebaigė varžybų, todėl šį kartą dega noru atsirevanšuoti.

Sportininkai į trasą rinksis jau nuo ankstaus ryto, kur pereis techninę ir administracinę komisiją, pravažiuos apšilimo ratus, kvalifikaciją, parodys savo techniką parade, ir maždaug nuo 11-os valandos jau stos į kovą įskaitiniuose važiavimuose.

Tie, kas jau yra buvę Biržų rajono Pačeriaukštės trasoje žino, kad jei varžybų išvakarėse ar rytą lis lietus, į renginį geriau atvykti purvui atsparia avalyne. Fotogalerijoje galite išvysti keletą epizodų iš paskutinio praėjusių metų etapo. Koks sekmadienį bebūtų oras, nepatingėkite atvyki į varžybas ir sekmadienį praleisti šalia riaumojančių variklių. Įspūdžių tikrai pakaks bet kokiu oru. Organizatoriai pasirūpino, kad vyktų prekyba, todėl vietoje galėsite ir užkąsti ir atsigaivinti.

Jei nežinote, kur rasti Pačeriaukštės autokroso trasą, kviečiame spausti žemiau esančią nuorodą ir atsidarę žemėlapį galėsite susiplanuoti Jums patogesnį privažiavimo maršrutą.