Gruodžio 12 d. pirmą kartą vyko kalėdinių dovanų mugė. Buvo prekiaujama tik rankų darbo dirbiniais, kurie galėtų būti puikios dovanos artimiesiems, draugams artėjančių švenčių proga.

Mugėje dalyvavo 1a, 1b, 2a, 2b, 3a, 3b, 4b, 6a, 8a klasių bendruomenių atstovai – mokiniai, tėveliai. Kokių tik gražių rankdarbių čia buvo: pakabukai iš karoliukų ir kitokie papuošalai, kaspinėliai, megztos kojinės, mieli eglutės žaisliukai iš medžiagos, nertos rankinės, įvairūs dirbiniai iš medienos ir molio, mažos blizgančios eglutės ir jų žaisliukai, angeliukai iš makaronų, net didžiuliai mediniai seniai besmegeniai ir kt. Savo rankdarbiais stebino ir mokytoja Dainora Raudienė. Ypač mugės lankytojus traukė išradingas medžio drožybos būrelio prekybinis kioskelis.

Ir pirkėjai, ir pardavėjai atsiliepė į Mokinių tarybos prašymą paaukoti pinigų mūsų progimnazijos šeimoms, kurios dabar turi daugiau rūpesčių negu kiti. Už paaukotus pinigus 4 šeimoms bus padovanoti šventiniai maisto rinkiniai.

Dėkojame visiems mugės dalyviams. Jūsų rankų darbo dovanos tikrai sušildys ir pradžiugins ne vieną širdį. Labai tikimės, kad kitais metais mugės dalyvių bus dar daugiau.

Mokinių tarybos pirmininkė Austė Simanavičiūtė