Išbandykite naująją mobiliąją DELFI versiją tiesiog savo kompiuteryje.

Išsamus meniu dabar leidžia lengvai pasiekti populiarias DELFI temines skiltis, tokias kaip sportas, pramogos, mokslas ir kitas.. Taip pat sukūrėme atskiras rubrikas rusakalbiams ir skaitantiems DELFI naujienas lenkų kalba – nuo šiol RU.Delfi ir PL.Delfi skaitytojai gali skaityti naujienas mobiliuosiuose įrenginiuose. Atsižvelgėme ir į vieną aktualiausių kasdienės informacijos – orų prognozės poreikį, tad vienu mygtuko paspaudimu DELFI skaitytojai dabar gali matyti orų informaciją savo vietovėje.“ – privalumus vardija DELFI direktorius Aleksandras Česnavičius.
Kas naujo m.delfi.lt?

Dar daugiau laisvės:
dabar galite rinktis, kaip norite skaityti naujienas: galite žiūrėti įparstą naujienų sąrašą arba naršyti naujienų foto su antraštėm.

Nepraleisite svarbiausių žinių:
vos atvertus mobiliosios DELFI svetainės langą iškart matysite karščiausias TOP 5 žinias arba galėsite naršyti visą naujausių žinių sąrašą. 

Patogus meniu:
jei jus domina atskiros naujienų sritys – aktualijos, pramogos ar auto, dabar galite išskleistame meniu pasirinkti savo mėgstamiausius kanalus ir sekti svarbiausias naujienas juose.

Orai visada po ranka:
Bet kuriuo paros metu gali pasitikrinti orus tiesiog DELFI - orų prognozės mygtukas dabar matomiausioje vietoje. Pasirink savo vietovę ir gausi detalią orų prognozę 48 valandoms arba ilgalaikę.