Dabar, kai jau artėja vakcinavimas nuo Covid-19 viruso, sujudo ir pakėlė balsą mūsų genetinio baseino seklioji pusė, dumblinasis to baseino kraštas. Jau balnoja žirgus piliečių didvyriškas pasipriešinimas prievartiniam skiepijimui, toks modernusis Antivakserių Kelias: žmonės kas tranšėjas ir statys barikadas, garins actą virduliuose, rūkys bintą, šoks ir dainuos, ir priešinsis iki paskutinio neskiepyto kūdikio kraujo lašo. Mūšis prieš kaukes baigėsi, sako tie žmonės, bet karas tęsiasi.

Kalbant apie kaukes, žinoma, reikia pastebėti, kad Aurelijaus Verygos veikla tiesiogiai sukelia tamsiojo patvorio paūmėjimą. Ne kiekvienas gali išlaikyti nuolatinius gąsdinimus, bauginimus ir absurdiškas taisykles su kaukių nusiiminėjimu ir užsidėjimu restoranuose priklausomai nuo to, ar ant stalo kas nors padėta valgomo ar geriamo.

Ne kiekvienam be pasekmių baigiasi žinios iš kosmoso apie tai, kad gimdyvės turės būti su kaukėmis ir galės, esant reikalui, truputį pakvėpuoti pro šoną. Dar nebuvo pranešta, kaip bus baudžiamas kūdikis, jei gims be kaukės, bet, esu tikras, ministras dar sugalvos.

Kai kosmonautai byloja atsilupėliams ir sunkiai susivokiantiems, nereikia stebėtis, kad daug kam pavažiuoja stogas ir silpnesnių protinių galių asmenys, kuriems vis dar tebesopa nuo Vytauto Landsbergio sugriautų kolūkių, pradeda protestuoti, burtis į kovotojų grupes, ir štai jie dabar turi naują siaubą. Šėtoniškoji pasaulinė vyriausybė, masonai ir bankininkų finansuojamas klanas bandys stumti tariamą vakciną nuo tariamos koronos, ir tos vakcinos buteliukuose bus pragaro mikroschemos, kurias implantuos po oda, o kitiems galimai ir į smegenis.

Kai visi būsime sučipuoti, valstybė mus visus galės valdyti dar efektyviau, negu valdo dabar. Mes būsime kaip robotai, ir mums tereikės vaikščioti į darbą ir už savo atlyginimą paskui pirkti prekes, kurias gamins ir pardavinės kiti robotai, nes taip veikia Didžiosios Vyriausybės surėdyta pragaro ekonomika.

Nepaimsite mūsų plikomis rankomis, jūs monstrai baltais chalatais su jūsų velnio švirkštais, sako ta Lietuva, kuri nieko nebijo, mojuoja vėliavomis, sako ta Lietuva, kuri žino, kad nieko nėra pavojingiau, nei medicina ir farmacija. Nebent pavojingesni yra trikojai greičio matuokliai, kurie irgi yra sąmokslo dalis.
Andrius Užkalnis

Nepaimsite mūsų plikomis rankomis, jūs monstrai baltais chalatais su jūsų velnio švirkštais, sako ta Lietuva, kuri nieko nebijo, mojuoja vėliavomis, sako ta Lietuva, kuri žino, kad nieko nėra pavojingiau, nei medicina ir farmacija. Nebent pavojingesni yra trikojai greičio matuokliai, kurie irgi yra sąmokslo dalis: pirmiausia kelių direkcija įveda dirbtinius ir apgaulingus greičio ribojimus, paskui policija gaudo vairuotojus, ir atima paskutinius pinigus. Priešas visur, sako jie. Būkime vieningi, sako jie. Tie-sos, sako jie.

Mane nelabai erzina tie patvoriniai, juo labiau, kad jie prognozuojami ir pasikartojantys. Yra žinoma, iš kur jie atsiranda ir kaip jais manipuliuojama: tai žmonės, kurie tingi galvoti ir vietoje to žiūri televizorių.

Aš labiau nemėgstu tų žmonių, kurie bando teisinti visus tuos sąmokslo teorijų kvailius ir acto garintojus. Jie kvailybę pateikinėja kaip nuomonę, kurią reikia gerbti. Per tris laisvės dešimtmečius jie išmoko vieną dalyką: „kiek žmonių, tiek nuomonių“. Nesąmonė. Jeigu kažkas geria šlapimą arba acetoną, tai juk nesakysi „kiek žmonių, tiek gėrimų“. Yra protingi pasirinkimai ir yra ne tokie protingi. Tas pats ir su nuomonėmis – yra sąmoningos ir yra kliedesiai apie skiepų žalą ir pasaulinę vyriausybę.

Naujasis triukšmas apie baisiąją vakciną nuo koronaviruso ir apie atslenkančią skiepytojų prievartą yra vadovėlinis masinės psichozės pavyzdys. Tai, kad daugelis jau pripliurpė nesąmonių apie išgalvotą koronavirusą, kurį organizavo masonai, dar nereiškia, kad žmonės imunizuoti. Ne, durnystėmis persergama ir paskui beveik iškart galima pulti į naują durnystę, nes imunitetas nuo kvailybės neišsivysto.

Dar aš nemėgstu, kai man sako, kad negalima šaipytis iš kvailių ir sąmokslo teorijų šalininkų. Tai ką su jais dar daryti? Ignoruoti? Ne, negalima. Jie per garsiai rėkia. Pykti? Neprotinga, pačiam bus blogiau. Šaipytis – pats tas. Eiti į jų grupes ir uždavinėti kvailus klausimus, kad jie patys kvailintų save ir vis labiau darytųsi komiški – štai geras ir korektiškas pasirinkimas.

Kai jūsų giminaičiai pradės kliedėti apie tai, kaip apginti sodybą ar daugiabutį nuo skiepytojų, klauskite jų, ar reikėtų užkalti duris, ar reikėtų išsikraustyti į sodo namelį ir iš ten bendrauti su pasauliu. Ar galima apsimesti infekuotu, kad jūsų neskiepytų?
Andrius Užkalnis

Kai Baltarusijos prezidentu save laikantis Aliaksandras Lukašenka šnekėjo apie tai, kad jo agentai perėmė pokalbius tarp Varšuvos ir Berlyno apie Vakarų kėslus, ko labai stigo, tai išsamesnio klausinėjimo tam Baltarusijos klounui. Kokių dar sąmokslų pastebėjote? Ar nestebi jūsų iš kosmoso? Ar dedatės ant galvos kepuraitę iš folijos, eidamas į bulviakasį? Nėra kas jo patrolina ir iš jo pasišaipo, užtat Baltarusijoje taip nuobodžiai niekas nesikeičia.

Tačiau jūs galite su kvailybe kovoti artimoje aplinkoje.

Kai jūsų giminaičiai pradės kliedėti apie tai, kaip apginti sodybą ar daugiabutį nuo skiepytojų, klauskite jų, ar reikėtų užkalti duris, ar reikėtų išsikraustyti į sodo namelį ir iš ten bendrauti su pasauliu. Ar galima apsimesti infekuotu, kad jūsų neskiepytų? Ar reikia sakyti, kad esate užsienio pilietis, ir tada jus paliks ramybėje, nes jie neturi teisės prievarta skiepyti užsieniečių? O ar nebus žmonės slaptai skiepijami parkuose, parduotuvėse ir kitose masinio susibūrimo vietose? Tegu sąmokslo teoretikai leidžia garą ir verda savose sultyse, visiems bus tik linksmiau.

Paklauskite jų, ką daryti, jei girdite balsus iš kosmoso, kai tik atsiliepiate telefonu, ir jums sako komandas, kokius numerius maigyti klaviatūroje. Apsimeskite, kad kalbate rimtai. Jumis patikės. Pasakykite, kad tai prasidėjo tuojau po to, kai pradėjote gerti vaistus, kuriuos jums išrašė šeimos gydytoja nuo arterinio kraujo spaudimo.

Nepamirškite, erzinti ir šaipytis, trolinti ir visaip juos baksnoti yra legalu, nes Lietuvos Respublikos įstatymai to nedraudžia. Taip tik pagerinsite mūsų visuomenės psichinę sveikatą.