Yra įtarimų, kad jį nunuodijo banderovcų Nagaina. Gyvatė, paprasčiau kalbant. Karas ir zoologija atsistoja prieš mūsų akis aštriu kampu.

Laboratorinės praskrendančios žąsys platino pavojingus virusus pagal reicho gyventojo kvapą. Reichfuhreriui pramatančiai įsakius konfiskuoti Ukrainoje rastas skalbiankes pavojaus išvengta.

Yra įtarimų, kad jį nunuodijo banderovcų Nagaina. Gyvatė, paprasčiau kalbant. Karas ir zoologija atsistoja prieš mūsų akis aštriu kampu.

Fuhreris ir jo reichskanceliarija dirba nesudėdami bluosto, bet ir banderovcai nesnaudžia. Apsimetė neva tai gamina nešvarią bombą, o iš tiesų tai slapta išvedinėjo invazinę Rusijos platybėms rūšį – žieminius kovinius uodus.

Kaip pavyko nustatyti reicho zoologams, vienas tokio uodo įkandimas bet kurį Rusijos berniuką paverstų homoseksualiu padaru. Tai yra pasityčiojimas iš tradicinių Peterburgo banditų vertybių (agresijos, paranojiško įtarumo, paniekos mokslui, užsiciklinimo ties antru galu, iškrypėliško religingumo, valdžios baimės ir teisinio nihilizmo), kurias atmetė gėjiška Europa.

Pikti liežuviai vaiposi iš fuhrerio: koks kovinis uodas jį įkando, kad taip beviltiškai pezėjo Valdajuje. Buvo net tokių nepraustaburnių, kurie piktinosi, kodėl visas pasaulis turi dalyvauti tokių stulpkrušių šou. Viskas nėra taip paprasta. Valdajuje fuhreris bandė išdėstyti visą savo kovą-mokymą prieš pasaulinį satanistų sąmokslą, kurio tikslas – sugriauti matušką Rusiją.

Ne visi dar suprato Pu teisybę. Tuo metu, kai Rusijos armija-išvaduotoja taikiai apšaudydama raketomis iš Baltarusijos bazių ir Juodosios jūros laivų žudo tik moteris ir vaikus, banderovcų bandformuotės dronais teroristiškai atakuoja Sevastopolyje taikiai miegančius rusų karo laivus.

FSB jau nustatė, kad kanalizacijos kolektoriaus proveržį ir fekalijų krioklį Volgogrado centre, ko pasėkoje pusė milijoninio miesto virto šūdina jūra, organizavo koviniai lietaus sliekai (lumbricidae) , išvesti JAV ir Ukrainos biolaboratorijose.

Diversija Volgograde neatsitiktinai surengta šalia muziejaus „Rusija. Mano istorija“. Kaip skelbia kontoros analitikai, banderovcai siekė rudai išteplioti visą Rusijos istoriją. Taip žemai pulti gali tik satanistai, prieš kurių vienpolį pasaulį Valdajuje ir pasisakė Peterburgo banditų fuhreris.

Rusijos karinė žvalgyba, kuri iki grabo lentos tylės apie 2015 m. Kazachstano stepėse nuo biologinio ginklo staiga kritusių 220 tūkst. saigakų (saiga tatarica), jau seniai atkreipė dėmesį ir į įtartinai didelį banderovcų nuotraukų bei video su katinais skaičių. Ar tai nėra dar vienas įrodymas, kad ukrainiečiai laboratorinius katinus mutantus naudoja kaip biologinį ginklą?

FSB baigia surinkti ir jau artimiausiu metu Nebenzia iš JT tribūnos pateiks nepaneigiamų įrodymų apie tai, kad banderovcai natovcų laboratorijose išvedinėja sausumos šprotus, ilgus nuotolius galinčius įveikti kovinius kopūstinius drugelius, povandenines muses beigi šilkverpius.

FSB baigia surinkti ir jau artimiausiu metu Nebenzia iš JT tribūnos pateiks nepaneigiamų įrodymų apie tai, kad banderovcai natovcų laboratorijose išvedinėja sausumos šprotus, ilgus nuotolius galinčius įveikti kovinius kopūstinius drugelius, povandenines muses beigi šilkverpius.

Ant kiekvieno J.Ohmano ir kitų rusofobų banderovcams pristatytų džipų Rusijos žvalgai identifikavo po pilkąją varną (corvux cornix). Kokių dar reikia įrodymų tam, kad banderovcai rengiasi panaudoti biologinį ginklą prieš taikius Rusijos marodierius?

Užuot bent kiek pasidomėję banderovcų rengiamais šiurpiais nusikaltimais, Norvegijoje NATO satanistai suėmė rusų karo žvalgybos GRU agentą, taikiai užsimaskavusį ultrakonservatyvių pažiūrų brazilų profesorium ir dar taikiau šnipinėjusiu NATO objektus Arktyje. Vaikinas neįkliuvo nei Kanadoje, nei visas padugnes iš Moskovijos įsileidžiančioje Lietuvoje.

Būtų GRU agentas M.Mikušinas apsimetinėjęs Šiaurės elniu, o ne prof. Jose Giamarija, šiš būtų pavykę jį pagauti satanistams.

Imperatorių ir fiurerių kariuomenėse zoologijos mokslas nuėjo šlovingą kelią. Turėtum vadintis karve, buvo įvertintas Šveikas, kai tik iš antro karto jam pavyko užrašyti diktuojamą telegramą. Karūžas Dauerlingas visada išlaikydavo tą laisvo pokalbio toną, kuris prasideda „kiaule“ ir baigiasi savitu zoologinės kilmės naujadaru „kiaulšunis“.

Rusijos armijoje taip inteligentiškai net pats droviausias, dar iki karo mokyklos prasigėręs majoras nebylodavo. Jam pakakdavo kokio pusšimčio abiejų lyčių lytinių organų ir žmonių bei gyvūnų įvairių sueities kombinacijų.

Bet, kaip galima spręsti iš tokio Nebenzios įžvalgumo, ir tarp Peterburgo banditų pasitaiko šviesulių. Nebenzia, Medvedevas ir, žinoma, pats fuhreris savo pavykusiais pasažais kažkuo primena virėją Juraidą iš Hašeko „Šauniojo kareivio Šveiko nuotykių“.

Virėjas Juraida iki karo leido okultinį žurnalą ir bibliotekėlę „Gyvatos ir mirties slėpiniai“. Pulkininkas Šrioderis mėgo jį kaipo retenybę, nes koks pulkas galėtų pasigirti virėju, kuris, gilindamasis, čia kiek perfrazuokim Šveiką, į uodų selekcijos paslaptis, dar sugebėtų iš JT tribūnos sakyti tokias kalbas: „Ar žinote, kas yra gadi? Tai alkstančių dvasių būsena.“

Kažkoks gėjų ideologas, pasiklausęs Nebenzios draivo apie žieminius karo uodus, bandė įžūliai skleisti edukuotų globalistų propagandą, tvirtindamas, kad Nebenzią bus įkandęs pats Putinas. Kurio pravardė tam tikruose KGB sluoksniuose buvusi Kandis.

Reiktų patikslinti, bet greičiausiai turėta galvoje kailinė kandis (tinea pellionella). O buvusių kandžių, kaip yra žinoma, tuose sluoksniuose nebūna. Kad ir kaip ten būtų, ir vėl zoologija. Tokia neišpasakytai svarbi sunkiame kiekvienam europiečiui Rusijos pažinimo kelyje.

Leitenantas Dubas, apie kurį mąstydamas Šveikas svarstė, kad yra matęs daug idiotų karininkų, tačiau toksai kaip leitenantas Dubas, yra retenybė pulke, it koks Češyro katinas įgauna tai Putino, tai alkašo Medvedevo, Dubo žodžiais bylojančio apie atominių ir nešvarių bombų mėtymą, pavidalą:

– Pažįstat mane? Bet aš sakau jums, kad manęs nepažįstate! Bet jūs mane dar pažinsit! Gal ir pažįstat mane iš gerosios pusės! Sakau jums, dar pažinsit mane iš blogosios pusės.

O kas jei dar prisimintume, kad kaime už Plhržimovo buvo toksai mokytojas Morkus, kuris vaikščiojo pas girininko Šperos dukterį, o tasai jį perspėjo, kad jei susitikinės su jo dukterimi miške, tai suvarys jam užpakalin šerių su druska.

Mokytojas tvirtino nesusitikinėjantis, tačiau kartą, kai turėjo su panele susitikt, užtiko jį girininkas ir jau rengėsi atlikti tą operaciją, o tasai išsigynė, kad nieko, kad čia žiedlapius renka, kitąkart, kad kažkokius vabalus gaudo, ir kuo toliau, tuo labiau painiojos, kol pagaliau labai išgąsdintas prisiekė ėjęs statyti kilpų zuikiams. Tai jį mielasis girininkas sučiupo ir pristatė nuovadon, iš ten buvo teisman perduotas.

Bet viskas nėra taip paprasta. Zoologija kaip raktas į teisybę yra pernelyg pas mus nuvertintas mokslas. Pasigirsta kalbų, kad Maskva – tai ne Rusija. Kitas ponas prisiekia nevadint karo nusikaltimus darančios armijos kareivių fašistais anei rašistais ir orkais, nes tai būtų dehumanizacija.

Tataigi, jeigu būtų pasakęs tiesą, būtų gavęs šerių su druska ir tiek, moralizuoja Šveikas, bandydamas pasakyti rusams, kad sąžiningumas – tai nepaprastai puikus dalykas.

Bet viskas nėra taip paprasta. Zoologija kaip raktas į teisybę yra pernelyg pas mus nuvertintas mokslas. Pasigirsta kalbų, kad Maskva – tai ne Rusija. Kitas ponas prisiekia nevadint karo nusikaltimus darančios armijos kareivių fašistais anei rašistais ir orkais, nes tai būtų dehumanizacija.

Kitas ginčytųsi. Bet kaip sakė jau minėtas karūžas Dauerlingas, die Soldaten müsen so wie so krepieren. Šiaip ar taip, kareiviai turės dvėsti. Už fuhrerį, kuris tiesiog zoologiškai bijo Gadaffi ir Irano generolo Soleimani galo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)