Uždaryti! Palikti tik Duokim garo“! Atleisti LRT generalinį direktorių! Dar Miliūtę! Nebenoriu, kad mane „Dviračio šou“ parodijuotų Baukutė! (metų bajeris – respect Austėjai Landsbergienei, tiesiai į Guinnesso knygą!) Šaukia iš visų pašalių lendantys apsitūloję nuo speigo teisuoliai ir šviesuoliai.

Ko plūstatės, siautėjat, ponai? Iš ko juokiatės? Ar ne iš savęs kartais juokiatės? Ne save atleisti iš darbo norite?

Buvęs jūsų išrinkto Seimo pirmininkas veda laidą, kurioje dalyvauja buvusi jo frakcijos narė Seime. Kas galėtų duoti didesnę garantiją, kad laidoje nebus nei antisemitizmo, nei kitokių nesąmonių, jei ne buvęs Seimo pirmininkas? Kraipytų galvą vokietis, britas, amerikietis. Kas tik nori.

Įsivaizduojate laidą, kurios vedėjas – buvęs Atstovų rūmų pirmininkas, o joje buvusi Kongreso demokratė šaukia „Heil!“? Ne. Virš tautos mandatą turėjusių veikėjų – tik ponas Dievas.

Nepaisant to, buvęs jūsų išrinkto Seimo pirmininkas, artimiausias tuomečio premjero Kubiliaus ir liberalų naktinio mokesčių perversmo sąjungininkas, veda laidą, kurioje dalyvaujanti buvusi jo Prisikėlimo frakcijos narė šoka iš vietos, ir atsistojusi šlykščia Hitlerio poza sušunka: „Žydas!“ Buvusiam europinio Seimo pirmininkui nė blakstiena nesukruta.

Tik kai įkliūva, kažkoks prodiuseris peza niekus, kad tai montuotojas buvo mulkis, neiškirpo Baukutės bajerio. Buvęs Seimo pirmininkas negali būti mulkis. Jam toks bajeris, matyt, net patiko. Jis kokius 539 tokius bajerius praleido pro ausis, ir nieko. Jūs jį ir jo fiktyviai įkurtą partiją, o iš tikrųjų tai obuolmušišką baukučių ir antanų rinktinę, dėl tokių bajerių ir buvote išrinkę į Seimą. Legitimavote.

Už Valinsko ir Baukutės, Antano ir Valinskienės, Donaldos ir Stomos partiją balsavo 16 proc. lietuvių! Kas šeštas lietuvis 2008 m. balsavo už Antaną ir Baukutę! Ar nors vienas po to bent prisipažino negerai padaręs, atgailavo, ragino kitus ateiti į protą?
Ko plūstatės, siautėjat, ponai? Iš ko juokiatės? Ar ne iš savęs kartais juokiatės? Ne save atleisti iš darbo norite? Buvęs jūsų išrinkto Seimo pirmininkas veda laidą, kurioje dalyvauja buvusi jo frakcijos narė Seime. Kas galėtų duoti didesnę garantiją, kad laidoje nebus nei antisemitizmo, nei kitokių nesąmonių?
Rimvydas Valatka
Po Baukutės į Seimą pateko dar vienas sudegusio teatro artistas – violetinis, ir ne tik, Nakas. Kuris vėl televizoriuj šieną ravėja. Ir tarp šio Seimo valstiečių yra tokių pat sudegusio teatro artistų. Kurie po ketverių metų, baigę savąsias blaivybės ir Blukio vilkimo orgijas, taip pat nueis į televizijas. Ir vėl teisuoliai piktinsis, kaip čia taip generalinis direktorius nesužiūrėjo, kad toks mulkis, atsiprašant, sėdi telike ir šlykščius bajerius skaldo.

O gal pradžiai padarykite savo pačių namų darbus? Neberinkite tokių į Seimą. O jei jau išrinkote (kuo Baukutė skiriasi nuo Širinskienės, Antanas – nuo Kepenio, Urbšys – nuo Stomos ir t.t.), tai darykite viską, kad, jau išrinkti, jie kuo mažiau malkų priskaldytų.

O ką darote jūs? Šnypščiate „baikit patičias, leiskit dyrbt“. Jums norisi, kad jie būtinai pridirbtų. Prikrautų prie kiekvieno durų po krūvelę. Kad jau po to, tapę teisuoliais ir šviesuoliais, galėtumėte teisėtai piktintis buvusia valdžia. Kaip dabar Baukute. O kur buvote tada, kai Baukutę rinko, kai ji Seime malkas skaldė? Seimą žindykla pavertė? Kai vietoj įstatymų projektų Valinskienė ir Meiželytė dainuškas traukė, bandydamos papildomai užsidirbti?
Kelias į schizofreniją veda ir iš kitos pusės. Nes jei pradėtume be emocijų aiškintis, ką ta Baukutė tokio padarė, ko nedaro oficiali šalies ir miestų valdžia, ką turėtume pripažinti? Kad nieko išskirtinio Baukutė per visuomeninį televizorių nesumaurojo. Štai ką turėtume pripažinti. Negali būti? Dar ir kaip.
Rimvydas Valatka
Rėkėte, kad žurnaliūgos kairiesiems dirba – kenkia Kubiliaus koalicijai. Leidote dirbti Vyriausybei, kurios kultūros ministras buvo artistas Vilkaitis. Dabar leidžiate dirbti Karbauskio daugumai, kurioje Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininku dirba tardytojas Bakas.

Mes labai mokame stebėtis. Po laiko. Išpučiame akis kaip varanai. Kaip čia taip Siaurusevičius nesužiūrėjo! Ar suprantate, ką siūlote iš biudžeto finansuojamos visuomeninės televizijos vadovui? Siūlote nepasitikėti buvusiu antru asmeniu valstybėje! Turėtų nepasitikėti? Bet juk tai kelias į schizofreniją.

Kelias į schizofreniją veda ir iš kitos pusės. Nes jei pradėtume be emocijų aiškintis, ką ta Baukutė tokio padarė, ko nedaro oficiali šalies ir miestų valdžia, ką turėtume pripažinti? Kad nieko išskirtinio Baukutė per visuomeninį televizorių nesumaurojo. Štai ką turėtume pripažinti.

Negali būti?

Dar ir kaip. Buvusiems žydšaudžiams pastatytų paminklų Ukmergėje ir kitur turim? Turim. Gatvių, pavadintų vardais buvusių apskričių viršininkų ir kitų veikėjų, padėjusių naciams išspręsti žydų klausimą, turim? Turim. Spaudos, radijo ir televizijos rėmimo fondas, vadovaujamas tautininko, remia antieuropinius, antisemitinius nacionalistinius portaliukus biudžeto pinigais? Remia.

Tai ko norite iš Baukutės? Baukutė teisėtai pučia varano akis. Leidot dirbti? Pridirbo. Tai ko dabar piktinatės, atleisti ir nuimti reikalaujaute? Baikit patičias.

Po Naujųjų dar viena grupė lietuvių išpūtė varano akis. Sužinojo, kad jiems padidintos „Sodros“ įmokos. Ir Karbauskis pučia varano akis – būktai nežinojo, kaip paskutinę gruodžio savaitę buvo pakeisti įstatymai.
Gera ta Vingių Jono filosofija, sako Karbauskio valstiečių šalininkai. O kaip bus, kai kitus rinkimus laimės partija, kurios vadas bus vegetaras ar veganas? Kai užbanins cepelinus su spirgiais, kugelį ir „Žemaitišklą“ dešrą?
Rimvydas Valatka
Todėl daugiau įmokų „Sodrai“ už verslo liudijimą reikės mokėti tiems, kurie daugiau niekur nedirba. Butų nuomotojams mokesčiai kyla tiek, kad apskritai verslo liudijimas praris visas pajamas, jei išnuomoji tik vieną butą. Ir nuo honorarų autoriams „Sodra“ nuplėš daugiau. Ir tai tik pradžia. Nuo metų vidurio laukia dar vienas mokesčių šuolis. Po kurio Karbauskis ir Skvernelis dar kartą išpūs varano akis.

Toliau džiaugsmingai klausykitės apie tautines sermėgas, kovą su vynu ir leiskit dirbti. Dar būtų gerai, kad ir kiti jiems netrukdytų, nes jei jūs asmeniškai buto neišnuomojote, verslo liudijimo neturite, tai ko čia piktintis? Jums viskas gerai. Bet kažkas juk išnuomojo, kažkas iš papildomo honoraro vaiko mokslams gal prisiduria?

Vingių Jono pozicija kitokia. Aš neturiu – ir tau nereikia! Valstiečiai nusavins privačius pensijų fondus? O man tai kas – aš nemoku nei privatiems, anei „Sodrai“! Pabrangino be proto vyną? Aš negeriu – ir kitiems tegu valdžia uždraudžia! Apsunkino pagalbinį apvaisinimą? Na, ir gerai, aš jau tris vaikus turiu, o tam, kam Dievas nedavė, ir nereikia.

Gera ta Vingių Jono filosofija, sako Karbauskio valstiečių šalininkai. O kaip, jei kitus rinkimus laimės partija, kurios vadas bus vegetaras ar veganas? Kai užbanins cepelinus su spirgiais, kugelį ir „Žemaitišką“ dešrą?

Negali taip.Viską valdžia gali. Kai leidi jai. Dauguma tų, kurie po Naujųjų pastatyti prieš faktą – didesnius „Sodros“ mokesčius, buvo aršiausi naujojo Darbo Kodekso priešininkai. Darbo kodeksas bandė „Sodros“ mokesčių arklius pristabdyti. Jūs padėjote valdžiai sustabdyti DK. Vietoj „ačiū“ – šekit į dantis padidintus „Sodros“ mokesčius.

Kvailį ir Bažnyčioj muša. Buitinė TV + buitinis antisemitizmas = amžina sermėginė baukučių ir kepenių valdžia. Pikta, kerštinga, ksenofobiška ir labai neprofesionali.