„Robertas Džeksonas (Robert Jackson), reumatologas, turintis 35 metų darbo patirtį, per savo karjerą nėra matęs nieko panašaus. Apie 40 proc. jo visiškai paskiepytų pacientų dabar praneša apie didelius eksperimentinių COVID vakcinų sukeltus sužalojimus. Daugelis sužalojimų susiję su naujai diagnozuotais kraujo krešėjimo sutrikimais“, – rašoma straipsnyje.

Pirmiausia, apie minimąjį reumatologą. Jis iš tiesų daugelį metų dirbantis specialistas ir priklauso įvairioms gydytojų organizacijoms. Pandemijos metu buvo surengęs prezentaciją, kurios metu išsamiai papasakojo apie COVID-19 grėsmes ir didelį mirtingumą.

Tokio tyrimo, kuris minimas – neva, 40 proc. jo pacientų praneša apie vakcinų sužalojimus – niekur nėra. Ieškant informacijos apie šį mediką ir jo pasisakymus randami tik jo pasiekimai, biografija bei minėtoji prezentacija apie COVID-19.

Vienintelė publikacija, kurioje minimi tie 40 proc., yra Steve'o Kirscho tinklaraštyje – straipsnyje, kuriama žinomas skiepų priešininkas Steve'as Kirschas (neturintis medicininio išsilavinimo) teigia, neva Robertas Jacksonas pateikia tokius skaičius.

Kadangi iš tiesų jų niekur nerandame, o jokios oficialios statistikos nėra išvesta, galima teigti, kad šis teiginys melagingas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją