Melas: tyrimų domenys rodo, kad vakcina nėra saugi ir veiksminga

Straipsnyje teigiama, kad slepiami tyrimo duomenys iš tiesų rodo, jog vakcina nėra saugi ir veiksminga. Tiesa ta, kad Amerikos Maisto ir vaistų tarnyba, priešingai nei teigiama tekste, patvirtino „Pfizer“ vakcinos naudojimo saugumą bei veiksmingumą.

Mokslininkai atskiriems tarptauriniams faktų tikrintojams taip pat paneigė panašius teiginius.

Šaltinis: nepatikimas

Straipsnis remiasi buvusio „Pfizer“ investuotojo Edwardo Dowdo žodžiais. Šis vyras pardavė turėtas „Pfizer“ akcijas, o tuomet pradėjo juodinti kompaniją. Internete sklando ir jo sukurtas vaizdo įrašas, kuriame jis neva atskleidžia kitiems nežinomą tiesą.

O tiesa ta, kad investuotojas, be abejo, nebuvo tyrimų bei gamybos proceso dalimi, taigi, negali žinoti „slaptesnių duomenų“ nei kiti. Investuotojas nėra mokslininkas ar medikas, idant galėtų vertinti medicininius skiepų aspektus geriau nei Maisto ir vaistų tarnyba. Įvairūs E. Dowdo pasisakymai jau ne kartą aprašyti melagienas atskleidžiančiuose straipsniuose.

.Be to, jis kaltina „Big pharma“ – „Big Pharma“ yra sąmokslo teorija, ar kitaip, sąmokslo teorijų grupė, teigianti, kad medicinos bendruomenė apskritai ir ypač farmacijos įmonės, ypač didelės korporacijos, veikia siekdamos grėsmingų tikslų ir prieštarauja visuomenės gerovei ir kad jos slepia veiksmingus gydymo būdus arba netgi sukelia pabloginti įvairias ligas tik dėl pelningumo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją