Melas: skiepai kenkia imunitetui

„Covid vakcinos turi neigiamą poveikį įgimtai imuninei sistemai. Tai parodė tyrimai“, – rašoma straipsnyje. Tačiau nepateikiamas nė vienas tokio tyrimo pavyzdys ar kitas įrodymas. Oficialių mokslinių tyrimų, atliekamų su pakankama imtimi respondentų, kurie įrodytų tokius teiginius, nėra.

Iš tiesų vakcinos nuo COVID-19 išmoko organizmą atpažinti virusą ir pradėti gaminti nuo jo antikūnus. Tuomet susidūręs su tikru virusu organizmas jau kur kas lengviau su juo tvarkosi.

Melas: nauja liga VAIDS

„Pagrindiniai V-Aids aspektai yra ląstelių žudikių funkcijos praradimas, interferono sistemos išjungimas, pagalbinių ląstelių funkcinis išsekimas ir genetinis gynybinių ląstelių perprogramavimas“, – toliau meluojama straipsnyje.

Prie straipsnio pridėtame vaizdo įraše teigiama, kad vakcinos nuo COVID-19 sukelia AIDS – vakcinų neva sukeltą AIDS autoriai išmoningai pavadino VAIDS.

Iš tiesų klinikinių tyrimų duomenys nerodo, kad COVID-19 vakcinos padidintų riziką susirgti AIDS, taip pat nėra įrodymų, kad užsikrėtusiems ŽIV po COVID-19 vakcinacijos padidėja tikimybė susirgti AIDS. Be to, pasaulyje jau pilnai paskiepyta virš 4 mlrd. žmonių – čia taip pat nepastebėta jokio ryšio tarp vakcinų ir ŽIV ar AIDS.

„Teiginys, kad COVID-19 vakcinos sukelia ŽIV ar AIDS yra absoliučiai kategoriškai neteisingas. COVID skiepuose nėra nieko, kas galėtų padidinti šansus susirgti ŽIV“, – AP faktų tikrintojams sakė Dr. Monica Gandhi, Kalifornijos universiteto San Francisko medicinos mokyklos ŽIV, infekcinių ligų ir medicinos skyriaus vedėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją