„Kodėl prasidėjo „pandemija“, arba daugiau nei 80 proc. pasaulio žmonių – nebereikalingi“, – skelbiama portalo „Laisvas laikraštis“ antraštėje.

Manipuliacija: galimybių pasai sukurti asmenų valdymui

„Tam nėra jokios medicininės priežasties“, – apie galimybių pasus sako M. Ciummei.

„Idealiu atveju jie norėtų įdiegti kvantinę tatuiruotę, kad galėtų nuotoliniu būdu tiekti jums vaistus“, – teigia ji.

Galimybių pasai yra sukurti ne gyventojams sekti ar kontroliuoti jų veiksmus, o mažinti viruso plitimą visuomenėje. Kadangi koronavirusas iki trisdešimt penkių proc. rečiau perduodamas pasiskiepijus, skiepyti ir galimybių pasus turintys žmonės gali dalyvauti daugiau uždarų patalpų veiklų, eiti į restoranus ir t.t. Tačiau nesiskiepiję ir galimybių paso neturintys asmenys, apsaugant juos pačius ir aplinkinius, turi mažiau galimybių eiti į uždaras erdves, apsipirkti tiesioginiu būdu ir t.t.

Melas: vyksta finansinis perkrovimas

„Jie visiškai kontroliuos kiekvieną jūsų finansų aspektą“, – teigia M. Ciummei apie perėjimą prie skaitmeninės mokėjimo sistemos.

Jos teigimu, visiems piniginiams santykiams tapus skaitmeniniais, bankai reitinguos klientus nuo geriausių iki prasčiausių, o pasiekus prasčiausias pajamas gaunančių lygį iš žmogaus gali būti atimta kvalifikacija. Tai – netiesa. Niekur pasaulyje neegzistuoja sistema, pagal kurią iš neturtingų asmenų atimama kvalifikacija ar išsilavinimą patvirtinantys dokumentai.

Skaitmenizuoti atsiskaitymai diegiami siekiant sumažinti šešėlinių pinigų rinką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Dalintis
Nuomonės