"Švyturio" alus - aukštos prabos produktas. Dar per anksti kalbėti apie pardavimo apimtį, bet galiu patvirtinti, kad kol kas esame labai patenkinti", - "Lietuvos rytui" kalbėjo "JD Wetherspoon" atstovas Davidas Holiday.

Tinklui priklauso per 650 aludžių visuose valstybės regionuose, "JD Wetherspoon" labai kruopščiai atsirenka, kurį Europos ir pasaulio alų siūlyti savo klientams.

Nepriklausomi britų sostinės alaus barai taip pat pradeda sekti didžiojo banginio pavyzdžiu ir net konkuruoja savo siūlomomis kainomis: "Švyturio Ekstra" butelis "JD Wetherspoon" aludėje kainuoja beveik 2,5 svaro (apie 12,50 lito), o nepriklausomuose - 1,85 svaro (apie 9,50 lito).

Lietuviško alaus ir stipriųjų alkoholinių produktų importuotojos į Jungtinę Karalystę kompanijos "Lithuanian Beer" savininkas Egonas Jakimavičius nedvejoja, kad būtent 2006-aisiais įvyko lietuviško alaus eksporto į britų rinką lūžis.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)