Jeigu licencijoje nustatyto laiko nesilaikoma, alkoholiu prekiaujanti bendrovė įspėjama apie galimą licencijos sustabdymą.

Licencijos galiojimas stabdomas, jei per metus nuo įspėjimo dienos užfiksuojamas pakartotinas pažeidimas dėl prekybos laiko nepaisymo toje pačioje prekybos vietoje.

Kaip Vyriausybės posėdyje sakė ūkio ministras Vytas Navickas, šios pataisos rengtos taip pat atsižvelgiant į Vilniaus gyventojų peticiją.

Trečiadienį ūkio ministras sakė, kad norint gauti leidimą prekiauti alkoholiu daugiabutyje pakanka 51 iš 100 butų savininkų leidimo.

Vyriausybės nutarime taip pat teigiama, kad norint gauti licenciją prekiauti alkoholiu nebereikės pristatyti higienos paso, tiesiog pakaks prekybos maisto produktais sertifikato, kurį išduoda Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją