Lygių galimybių kontrolieriaus tarnybos vadovė Aušrinė Burneikienė DELFI patvirtino, kad pirmadienį tarnybos iniciatyva, kurią paskatino iš aktyviosios visuomenės pusės gauti signalai, buvo pradėtas tyrimas dėl minėtos reklamos.

„Aš nieko apie tai nežinau. Jų reikalas yra nagrinėti. Aš nežinau, kodėl jie ją nagrinėja“, - išgirdęs apie tyrimą nustebo AB „Ragutis“ prekybos ir marketingo skyriaus vadovas Dalius Rutkauskas. 30 tūkst. litų kompanijai kainavusios reklamos vaizdo klipe D. Rutkauskas jokios diskriminacijos neįžvelgia.

„Juk visos moterys vyrus už pavadėlio vedžioja. Visi vyrai šunys ir kiaulės, - reklamoje nematantis jokios įžeidžiančios potekstės juokavo D. Rutkauskas. – Kiekvienas ją mato pagal savo iškrypimo lygį. Jeigu aš būčiau įsižeidęs, nebūtume išleidę tokios reklamos“.

Jeigu būtų nuspręsta, kad reklama yra įžeidžianti ir tokios jos transliuoti negalima arba būtų skirta bauda, alaus daryklos atstovas D. Rutkauskas tikino, kad visų pirma būtų svarstoma, kodėl skirta ta bauda, po to būtų tariamasi su advokatais, kaip elgtis toliau.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją