Per valdančiosios šalies partijos „Vieningoji Rusija“ suvažiavimą Rusijos prezidento Vladimiro Putino apsauginis apsimetė operatoriumi.

Jis stovėjo šalia prezidento, kol šis kreipėsi į susirinkusiuosius, rašo unian.info. Gruodžio 8-ąją, šeštadienį, vykusiame suvažiavime tą pastebėjo nepriklausomo žiniasklaidos leidinio „Projekt“ žurnalistai.

„Mes išsiaiškinome apie naują prezidento V. Putino apsauginių maskuotės būdą. Šeštadienį tarptautiniame parodų centre „Crocus Expo“ vykusiame „Vieningosios Rusijos“ suvažiavime daugelis operatorių iš tiesų filmavo, tačiau du iš jų patraukė mūsų dėmesį dėl dviejų priežasčių. Pirma, jie vilkėjo tokius pat džinsus, švarkus ir golfus.

Antra, jie akivaizdžiai nenutuokė, kaip elgtis su kameromis. Vienas jų nė nemėgino apsimesti, kad filmuoja renginį. Jis tiesiog žvalgėsi aplink net neprisiliesdamas prie kameros“, – „Facebook“ rašė žurnalistai ir pridėjo savo žodžius iliustruojančias nuotraukas.

„Mes radome mūsų spėlionių patvirtinimą. Vienas V. Putino apsauginių buvo pastebėtas per prezidento susitikimą su jo kolega iš Egipto Abdel Fattahu el-Sisi, vykusį Juodosios jūros kurorte Sočyje spalio 16-ąją“, – aiškino žurnalistai.