Kaip rašo Rusijos naujienų agentūra „RIA Novosti“, gydytojai Donecke ir Rostove prie Dono nesiryžo operuoti D. Rogozino dėl operacijos sudėtingumo.

Maskvoje gydytojų konsiliumas priims sprendimą dėl tolesnės medicinos pagalbos.

Ukrainoje sužeistas Dmitrijus Rogozinas

Pasak buvusio Ukrainos Aukščiausiosios Rados deputato Olego Cariovo, kuris perėjo į okupantų rusų pusę, D. Rogozino sveikatos būklė smarkiai pablogėjo. Nuo sviedinio nukentėjo ir jo žmona – esą ji sunkiai kontūzyta.

Ukrainoje sužeistas Dmitrijus Rogozinas

„Deja, D. Rogozino sužeidimai sunkesni negu atrodė iš pradžių. Viskas kur kas sudėtingiau. Dmitrijaus žmona Tatjana patyrė sunkią kontūziją“, - teigė O. Cariovas.

Ukrainoje sužeistas Dmitrijus Rogozinas

D. Rogozino sūnus Aleksejus neigia šią informaciją: „Visus, kurie nukentėjo gruodžio 21 d. Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms apšaudžius viešbutį Donecke, kur buvo įsikūrusi karinių patarėjų grupė, stebi aukštos kvalifikacijos Donecko ir Rostovo prie Dono gydytojai.

Pranešimai, kad D. Rogozino būklė blogėja, neatitinka tikrovės“.

Ukrainoje sužeistas Dmitrijus Rogozinas

D. Rogozinas buvo sužeistas, kai šventė savo gimimo dieną okupuoto Donecko viešbutyje. Kartu su funkcionieriumi iš Rusijos buvo sužeistas ir vadinamosios Donecko liaudies respublikos vyriausybės vadovas Vitalijus Chocenka.

D. Rogozinui skeveldros sužeidė galvos minkštuosius audinius, sėdmenis ir kairiąją šlaunį.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)