32-ejų metų Andrew Dunleavy sakė užėjęs į parduotuvę nupirkti mėgstamo skanėsto savo augintinei. „Kai įėjau, keletas kitų klientų žiūrėjo į ją ir šypsojosi, niekam tai per daug nerūpėjo ir neatrodė, kad keltų kokių nors problemų, – sakė jis. – Tuomet parduotuvės darbuotojas atėjo ir pasakė, jog privalau išeiti“.

„Aš ėmiau šiek tiek ginčytis, nes nors ženklas ant durų neleido įsivesti šunų, nebuvo rašoma nieko apie avis. Tuomet paklausiau, kokia parduotuvės politika dėl avių, o jie tokios neturi. Kitas parduotuvės darbuotojas atėjo, griebė Chops už galvos ir pasakė, jog ji suvalgys prekes, o tai netiesa. Ėmiau rėkti, nors tai nebuvo gera mintis, bet buvau išgėręs kelias skardines alaus, be to, susierzinau, kad Chops gali būti užgauta. Tuomet jie mane išgrūdo lauk,“ – pasakojo vaikinas.

Andrew, verslo studentas, gyvenantis drauge su 20 gyvūnų, įskaitant Šetlando ponį, drakoną, dvi makau papūgas ir septynis šunis, neigia užsipuolęs darbuotoją.

Jis teigia, jog su juo buvo neteisingai pasielgta, kai personalas jėga iš parduotuvės išvarė jį ir mylimą avį liepos 17 dieną.

Praėjus kelioms valandoms po incidento, į jo namus atvyko policija dėl įtariamo parduotuvės darbuotojo užpuolimo. „Jie mane apklausė, o aš, žinoma, pasakiau, kad nieko neužpuoliau. Jie manęs nenubaudė, bet pasakė, kad turėsiu atvykti ir atsakyti į keletą klausimų. Jie taip pat pasakė, kad esu nepageidaujamas jokioje „Lidl“ parduotuvėje Šiaurės Airijoje ir negaliu kalbėti su „Lidl“ personalu. Tad net negaliu pasiskųsti dėl to, kaip buvo elgiamasi su manimi ir Chops. Nesąmonė“, –
buvo įsitikinęs Andrew.

Policija liepė jam negrįžti į šią parduotuvę, taip pat nesilankyti jokiame kitame „Lidl“ prekybos centre Šiaurės Airijoje.