„Sienos gali būti keičiamos. Tai dirbtinai sukurta klaida, o dabar atėjo laikas, kad ši šalis (Rusija) žlugtų“, – sakė K. Budanovas.

Jis dar kartą pareiškė, kad Ukraina susigrąžins Krymo pusiasalį, ir pasišaipė iš Rusijos prezidento Vladimiro Putino prastai maskuojamų grasinimų branduoliniais ginklais bei nesėkmingo „žiemos puolimo“, atnešusio minimalių laimėjimų ir didelių nuostolių.

Ukrainos karinės žvalgybos vadovo teigimu, artimiausiu metu visi pamatys Ukrainos kontrpuolimo prieš Rusijos pajėgas rezultatus. “Kokie bus šių veiksmų rezultatai? Manau, kad artimiausiu metu visi tai pamatys ir pajus“, – sakė jis.

Pasak K. Budanovo, daugiausia naudos iš slaptų JAV žvalgybos dokumentų nutekinimo turėjo Rusija.

„Rusija yra vienintelė naudos gavėja“, – sakė K. Budanovas. Jis patvirtino, kad netrukus po slaptos informacijos nutekinimo - dar nepatvirtinta, ar ji buvo tikra, – jis kalbėjosi su kolegomis JAV. „Bendraujame su atitinkamomis JAV tarnybomis, pradėjome kalbėtis nuo pat pirmųjų valandų“, – sakė Ukrainos generolas.

Paskelbta, kad Pentagonas tiria socialiniuose tinkluose išplitusių tariamai įslaptintų dokumentų, susijusių su Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo planais, nutekinimą, ketvirtadienį Masačusetse suimtas įtariamas 21 metų JAV oro pajėgų nacionalinės gvardijos narys.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją