Kaip savo „Facebook“ paskyroje pranešė antiteroristinės operacijos spaudos centras, iš gegužės 24-osios į 25-ąją Donecke separatistai šaudė tankais, minosvaidžiai ir uždraustų kalibrų artilerija, skelbia unian.net.

Buvo šaudoma Opytnės, Peskų, Butovkos šachtos, Kamenkos, Verchniotoreckės, Avdijivkos, Hranitnės, Beriozovojės, Taramčuko kryptimis. Luhansko srityje – Sokolnikų, Stanyčno Luhanskės Sčiastės. 

Baigėsi santykinės paliaubos ir Mariupolio kryptimi. Separatistai beveik be pertraukų šaudė minosvaidžiais, savaeigiais artilerijos įrenginiais ir granatsvaidžiais į Širokinės pusę. Gnutovo rajone įvyko kovinis susirėmimas, kuris, tiesa, truko neilgai. Susidūrusi su ištisine ugnimi, separatistų grupė atsitraukė.

Ramiausia buvo Artemivsko kryptimi. Netoli Slavkovičų šaudė snaiperis. Naktį priešo minosvaidžiai du kartus apšaudė Bohuslavską.

Rusijos remiamų pajėgų bepiločiai buvo pastebėti danguje Mariupolio-Mangušo, Mariupolio-Volodarsko, Troickojės-Novoselovkos, Peredelsko-Raivkos, Debalcevės-Troickojės maršrutuose, taip pat Kamenkoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (256)