Pasak N. Gumeniuk, tolydžio daugėja „Telegram“ kanalų, kuriais pranešama apie įvairius skrendančius objektus ir jų trajektorijas, informuojama apie atsakomuosius veiksmus dronais, teikiamos rekomendacijos, aiškinama, kaip patekti į slėptuves ir nenukentėti atakos raketomis atveju. Visa, kas vyksta, N. Gumeniuk manymu, rodo, kad nerimo lygis labai aukštas.

Blaškosi ir okupantai, sunerimę ne tik dėl savęs, bet ir todėl, kad gali prarasti pasisavintą turtą. Savo automobilius ir pavogtus daiktus jie bando pergabenti į Rusijos teritoriją. Krymo tilto uždarymas juos gerokai išgąsdino, kadangi ne visi suspėjo atsigabenti turtą, kurio prisigrobė.

Okupantai, pasak N. Gumeniuk, bando ieškoti kokių nors aplinkkelių, bet vis patenka į ukrainiečių ugnies kontrolės zoną.

„Rusijos piliečiai, kaip matyti, ir toliau kraunasi lagaminą, padėsiantį jiems rasti stotį ir Rusiją“, – reziumavo N. Gumeniuk.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją