Internetinis kelionių katalogas "Travelers Digest" išsiaiškino, kuriame pasaulio mieste, "žiūrint vien tik iš moterų perspektyvos", vyrai yra išvaizdžiausi. Pirmą vietą užėmė Stokholmo vyrai, kurie aplenkė antroje vietoje likusius niujorkiečius. Trečią vietą užėmė Amsterdamas.

"Švedai dažnai pagal stereotipus apibūdinami kaip šalti, emociškai santūrūs vienišiai ir nepaaiškinamai painiojami su šveicarais", - rašo "Travelers Digest".

Kita vertus, švedai paprastai laikomi estetiškai patraukliais dėl švelnių šiaurietiškų bruožų ir aukšto ūgio. Anot "Travelers Digest", tipinis Stokholmo gražuolis yra nepriekaištingai apsirengęs ir mėgsta pasilepinti įvairiais rafinuotais dalykais "nuo maisto, mados, kultūros iki židinių".

Likusį miestų dešimtuką sudaro: Lisabona, Buenos Airės, Sidnėjus, Madridas, Berlynas, Milanas ir Tel Avivas.

Panašioje anksčiau "Travelers Digest" surengtoje apklausoje Stokholmo moterys užėmė antrąją vietą patraukliausių pasaulio moterų sąraše. Apklaustieji nusprendė, kad gražiausios - Kijevo moterys. Į miestų su gražiausiomis moterimis dešimtuką taip pat pateko Niujorkas, Buenos Airės, Varna, Maskva, Tel Avivas, Amsterdamas, Seulas ir Monrealis.