Sklando gandai, kad antradienį per privatų Respublikonų partijos labdaros renginį JAV prezidentas ir vėl prarado savitvardą ir nenulaikė liežuvio už dantų.

Pirmiausia jis leidosi prisiminimų takais ir garsiai susimąstė, kodėl ir kokiomis aplinkybėmis buvo pašautas respublikonas iš Luizianos Steve‘as Scalise‘as. Ir tada pasakė į istoriją pateksiantį sakinį: „Scalise‘o žmona tą dieną, kai sutikau ją ligoninėje, jau buvo išverkusi visas ašaras... Noriu pasakyti, kad tikrai ne visos žmonos taip reaguotų, bent jau maniškė tikrai ne“.

Galima tik spėti, kad tai buvo dar vienas D. Trumpo pokštas. Tik netrukus šią mintį imta interpretuoti tiek daug skirtingų būdų, nes, panašu, žmonės laukia nesulaukia, kada galės pasidalinti savo įžvalgomis apie Amerikos prezidento ir šalies pirmosios ponios santykius, rašo Poppy Noor.

Galbūt jis norėjo pasakyti, kad Melania Trump jo taip stipriai nekenčia, kad netgi neverktų per jo laidotuves. O galbūt jis norėjo akcentuoti, kad jų gyvenime jau būta tiek daug skausmingų išgyvenimų, jog tų ašarų paprasčiausiai nebelikę? O gal tiesiog norėjo nuoširdžiai pajuokauti? Kas žino. Ir žinoma, tai jau ne pirmasis kartas, kai prezidento santuoka pakursto diskusijas.

„The Guardian“ siūlo prisiminti ankstesnius atvejus.

Incidentai su rankomis

Kartais meilė krečia labai keistus dalykus. O žinote, kas krečia dar keistesnius dalykus? O gi pirmosios Jungtinių Valstijų ponios rankos. Trumpai tariant, moteris labai dažnai viešumoje atsisako laikytis už rankų su savo teisėtu vyru. Kartais pasielgia suktai ir leidžia gerą sekundę ranką palaikyti, o tada ją demonstratyviai paleidžia. Yra buvę, jog pasiduoda pagundai pasielgti dar grubiau – kaip kad buvo valstybinio vizito į Tel Avivą metu.

O kur dar liūdnai pagarsėjęs incidentas su garsiaisiais D. Trumpo plaukais iš kelionės po Romą.

Tiesą sakant, buvo praėję maždaug keturi mėnesiai po Theresos May vizito Baltuosiuose rūmuose, kai politikos lyderiai buvo pastebėti besilaikantys už rankų. Panašu, kad pirmoji ponia vis dar pyksta.

Kai buvo išrinktas

Knygoje „Ugnis ir įsiūtis“ jos autorius Michaelas Wolffas teigia, kad Melania Trump, kai jos vyras buvo išrinktas prezidentu, žinią sutiko su ašaromis, tik tai nebuvo laimės ašaros.

Kiti, tarp kurių ir Baltųjų rūmų komunikacijos vadovė Stephanie Grisham, tvirtina, kad ši istorija laužta iš piršto. Tuo metu S. Grisham sakė: „Ji tiesiog buvo įsitikinusi, kad jis laimės, ir labai apsidžiaugė, kai jam pavyko“. Sprendžiant pagal inauguracijos metu jos veide regėtą pyktį, tenka sutikti su M. Wolffu, rašo Poppy Noor.

Keisti bučiniai viešumoje

Panašu, kad M. Trump spintoje – itin gausus pasirinkimas aprangos, padedančios užsitikrinti, kad jos vyrui nepavyks jos pabučiuoti. Kartais ji avi tokius įspūdingus aukštakulnius, kad Jungtinių Valstijų prezidentas jos paprasčiausiai nepasiektų, o kartais nuo sutuoktinio bučinių gelbsti skrybėlė. Net jeigu stiliaus pasirinkimai šiuo klausimu nebepadeda, visada praverčia ledinis žvilgsnis, pastebi britų leidinys.

Siaubas per beisbolo varžybas

Kai D. Trumpui praeitą savaitę per beisbolo varžybas išmušė jo šlovės valanda, iš esmės netinkamesnio laiko ir nebegalėjo būti. Minia skandavo „Uždaryti jį“. Jo antroji pusė tuo metu tai paslaptingai šypsojosi, tai bandė nutaisyti rimtą veidą, tai vėl negalėjo sulaikyti piktdžiugiško šypsnio.

Valstybės ir pirmosios ponios reikalai

Išgirdusi kaltinimų, kad, esą, Donaldas Trumpas jai neištikimas, pirmoji Amerikos ponia Melania Trump paprasčiausiai pasakė, kad tokiems pareiškimams būtini „tikrai rimti įrodymai. O tada pasakė kone kultine tapusią frazę: „Turiu žymiai svarbesnių dalykų ir rūpesčių“.