Likus nebedaug laiko iki lapkričio 3 dienos rinkimų, D. Trumpas, kuris apklausose, ypač rinkėjų moterų apklausose, smarkiai atsilieka nuo demokratų kandidato Joe Bideno, K. Harris „monstre“ pavadino du kartus.

Duodamas pirmąjį interviu kanalui „Fox Business News“ nuo savo COVID-19 diagnozės, D. Trumpas taip pat teigė, kad viceprezidentas Mike'as Pence'as trečiadienį Jutos valstijoje vykusiuose debatuose „sunaikino“ savo varžovę K. Harris.

„Viskas, ką ji sako, yra melas“, – teigė D. Trumpas.

K. Harris didžiąją dalį savo laiko debatų scenoje skyrė kritikai D. Trumpui – ji prezidentą kritikavo už tai, kad šis vadovavo „didžiausiai bet kokios prezidento administracijos nesėkmei“ kontroliuojant COVID-19 protrūkį.

Interviu „Fox“ D. Trumpas, be kita ko, dar kartą pavadino beveik visose reikšmingiausiose apklausose pirmaujantį J. Bideną „psichiškai nepajėgiu“ žmogumi. „Visi tai žino“, – teigė D. Trumpas, prognozuodamas, kad J. Bidenas „prezidento poste neištvertų nė dviejų mėnesių“.

D. Trumpas, kuris jau kelis mėnesius engia J. Bideną dėl jo amžiaus ir anksčiau yra pavadinęs K. Harris „bjauria“, interviu taip pat pakartojo vieną savo garsiausiai nuskambėjusių teiginių, esą visi imigrantai iš Lotynų Amerikos yra sunkūs nusikaltėliai.

Demokratai „nori į mūsų šalį įleisti tūkstančius žmonių, kurie yra žudikai, prievartautojai. Tai gali būti smarkiai sergantys žmonės“, sakė prezidentas.

Panašiais teiginiais D. Trumpas svaidosi jau nuo 2015-ųjų, kai paskelbė apie savo kandidatūrą į JAV prezidento postą. Jis yra pareiškęs, kad į Jungtines Valstijas atkeliaujantys meksikiečiai yra nusikaltėliai, „prievartautojai ir tik kai kurie, manau, yra geri žmonės.“